Árokpart kérdése:
Vajon lenne olyan bevállalós riporter aki Orbán Viktortól ezt meg merné kérdezni?
Figyelt kérdés
Azt megkérdezni, hogy 1998-2002 között maximálisan támogatta mindenben az oktatást és a tanárokat , sőt az ő kormánya volt aki szinten mindenkit a továbbtanulásra ösztönzött és még 2006-ban is azzal kampányolt. Meg merné e kérdezni, hogy mitől lett mára teljesen szöges ellentéte önmagának és most szinte miért tesz úgy mintha a tanárok nem is léteznének és az oktatás egyáltalán nem lenne fontos. Ha nincsen ilyen riporter, akkor legalább a lakosság kérdezné meg tőle. Akik még teljesen elkötelezett szimpatizánsai napjainkban és azok voltak 1998-2002 között azokat ez cseppet sem zavarja ez az országban kialakult tanárellenesség és az, hogy ugyanaz a kormány és ugyanaz az ember teszi ezt aki 1998-2002 között a legjobban támogatta az oktatást.2022. okt. 31. 20:27
11/14 anonim válasza:
Vajon lenne olyan bevállalós Orbán Viktor, hogy ezt (vagy bármi mást) meg merné válaszolni?
12/14 anonim válasza:
Bevállalós riporter? Aki nem olyan izzasztó kérdéseket akar feltenni Orbánnak, hogy" Legutóbb épp hogyan győzte le Brühühüsszelt, miniszterelnök úr?" azt a közelébe se engedik.
13/14 anonim válasza:
Én őszintén azokkal a kérdésekkel se vagyok teljesen elégedett, amiket a Fideszes képviselők kapnak mondjuk egy telexestől. Én például nem hallottam, hogy megkérdezték volna hogy miért kell az Eu pénze a tanárok emeléséhez, mért nem emelték meg eddig.
14/14 anonim válasza:
És a képviselők ezekre adott válaszaival elégedettebb vagy? Minek kérdezzék meg, ha úgyis értelmetlen válaszokat adnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!