2026-ra is bebetonozza a Fideszt a DK azzal, hogy leszalámizta az ellenzéki pártokat és addigra csak a Fidesz, DK, Mi hazánk lesz ami valamit is nyom a lattba?
Hypno te mint balos propaganidsta akkor meséld már el ki is marad a DK-n kivül, mert szép lassan elismered, hogy mindenkit bedarált a DK, vagy be kéne olvadnia, vagy jelentéktelen.
Én ezt másként gondolom.
Déry Tibor a mandátuma lejártával nem akar tovább polgármester lenni - szerintem visszamegy a reálgazdaságba -, ezt közölte a pártjával akik rosszul reagálták le.
Ezután ha boldogulni akar a munkájával a hátralévő időben, a Dk volt ez egyetlen értelmes választása. Én ha DK-s lennék, azért nem nagyon számolnék vele.
Gyűlölöm a Fideszt és a DK-t is, viszont az alapvetően nem a DK sara, ha a többi ellenzéki párta kevesen szavaznak. Mi hazánk itt kilőve, amit megint utálok.
Persze a DK elvehet más pártoktól szavazókat, de alapból nem az ő saruk, ha a többiek gyengék.
Mondom, utálom a FIdeszt, a DK-t és a mi tanyánkat is!
#14-nek:
A Momentum szép lassan megy a "süllyesztőbe". Szerkezeti felépítésében a DK stabilabb nála.
A Momentum Mozgalom legfőbb döntéshozó testülete a Küldöttgyűlés.
A Demokratikus koalíció legfőbb döntéshozó testülete a teljes párttagság. Nincs külön "döntéshozó testület".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!