Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ra is bebetonozza a...

2026-ra is bebetonozza a Fideszt a DK azzal, hogy leszalámizta az ellenzéki pártokat és addigra csak a Fidesz, DK, Mi hazánk lesz ami valamit is nyom a lattba?

Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 17:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hypno te mint balos propaganidsta akkor meséld már el ki is marad a DK-n kivül, mert szép lassan elismered, hogy mindenkit bedarált a DK, vagy be kéne olvadnia, vagy jelentéktelen.

2022. okt. 31. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Én ezt másként gondolom.

Déry Tibor a mandátuma lejártával nem akar tovább polgármester lenni - szerintem visszamegy a reálgazdaságba -, ezt közölte a pártjával akik rosszul reagálták le.

Ezután ha boldogulni akar a munkájával a hátralévő időben, a Dk volt ez egyetlen értelmes választása. Én ha DK-s lennék, azért nem nagyon számolnék vele.

2022. okt. 31. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Gyűlölöm a Fideszt és a DK-t is, viszont az alapvetően nem a DK sara, ha a többi ellenzéki párta kevesen szavaznak. Mi hazánk itt kilőve, amit megint utálok.

Persze a DK elvehet más pártoktól szavazókat, de alapból nem az ő saruk, ha a többiek gyengék.

Mondom, utálom a FIdeszt, a DK-t és a mi tanyánkat is!

2022. okt. 31. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Donáth Anna visszajön és a momentum fog növekedni. A momentum lesz a vezető erő aztán hozzájuk csatlakoznak majd a többiek.
2022. nov. 2. 04:06
 15/15 DK-s ***** válasza:

#14-nek:

A Momentum szép lassan megy a "süllyesztőbe". Szerkezeti felépítésében a DK stabilabb nála.

A Momentum Mozgalom legfőbb döntéshozó testülete a Küldöttgyűlés.

A Demokratikus koalíció legfőbb döntéshozó testülete a teljes párttagság. Nincs külön "döntéshozó testület".

2022. nov. 2. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!