Bencsiknek szokás szerint sikerült alulmúlnia magát. Gyermekeinket idézem "söpredék, szörny" jelzőkkel illette. Arra uszította egy 17 éves apját hogy idézem "Az apjának két nagy pofont kéne adnia a lányának". Ez már erőszakra való felbujtás?
"Ez már erőszakra való felbujtás?"
- Nem hiszem, hogy ez fennállna. Nem vagyok jogász, de azt gondolom, hogy ezek a "közvetett" bűncselekmények (felbujtás, segédlet, pártolás, stb.) csak úgy követhetők el, ha tényleges lépés történik a bűncselekmény megvalósítása felé. Ráadásul a bűncselekménynek is, szerintem, konkrétnak kell lennie. Tehát ha Pankotai Lilit tényleg megveri az apja, akkor talán megindulna egy nyomozás Bencsik ellen is, de még jó eséllyel akkor is védekezhetne azzal, hogy ő csak szemléletes példával akarta érzékeltetni, hogy a gyereket fenyíteni kéne. A szövegkörnyezet alapján még el is fogadnák, hogy ő a valóságban nem konkrétan arra akarta Pankotai-papát rábírni, hogy kenjen le két pofont a lányának. Szóval szerintem nem büntetőjogi kategória, de ismétlem, nem vagyok jogász.
"Szerintetek rendben van hogy gyermekeinket szörnynek és verni való tárgynak állítja be a fidesz megmondó embere?"
- Nincs rendben. A kormánypárti véleményformálók iszonyú mélységekig süllyedtek az utóbbi pár évben.
[tegnap 21:24]: "Viszont alapvetően abban speciel igazat adok neki, hogy Pankotainak kijárna 2 pofon (...)"
- A kamaszok több, mint 90%-a a napi szinten használ obszcén szavakat, nem elhanyagolható részüknél kötőszó a bazmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!