Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán szerint katonanemzet...

Orbán szerint katonanemzet vagyunk akárcsak az orosz testvéreink. Ha elkezdődnek a besorozások, te fogsz maradni harcolni, háborúzni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 29. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 Mint a Széttörve című thrillerben a főszereplő.:)
2022. okt. 29. 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

A hazaárulókat és a szabotőröket háborús időkben a heklyszínen agyonlövik, mint a rühes kutyát.

A tisztességes magyarok büszkén, bátran vonulnak harcolni a hazájukért!

2022. okt. 29. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Ha normális ország lennénk akkor igen, de én nem halok meg 3 millió csírkefarhát zabáló, aluliskolázott idiótáért. Egyértelmű, hogy inkább "hazaáruló" lennék, Őket meg remélem elintézik és talán a felszántott Országot majd mi "hazaárulók" rendbe tudjuk tenni.
2022. okt. 29. 20:34
 14/18 anonim válasza:
100%

Ha lenne olyan fegyvertörvény, mint (ÉS DIREKT NEM AZ USA LESZ A PÉLDA!!!) Szlovákiában, akkor talán, de inkább helyi milíciába állnék be, védeni a városom és a környezetem.

De idehaza, ahol most még a paprikaspray és a 8+ cm. kés is tilos utcára, én nem leszek katona.

2022. okt. 29. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
#5 Én melletted állok!
2022. okt. 29. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Első hírre lelépnék. Már amúgy van is konkrét terv, hova. igazából amúgy is terveztem elmenni, csak még nem most, hanem néhány év múlva, de ha most Magyarország is háborúba sodródna, az adná meg a végső lökést a tényleges távozás felé.
2022. okt. 29. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Katonanemzet?

Igen, a mohácsi vész óta csak vesztünk..

2022. okt. 31. 18:17
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezekért? Harcoljanak a drága fideszszavazók, akik nagypofával támogatták őket áprilisban. Én köszi szépen, nem kérek ebből az őrületből. Nem elég hogy mindenünket elveszik, de hogy még az életünk is kellenne nekik, még mit nem. Akkor eltűnök innen és engem senki nem tudna visszatartani. Nem fog nekem parancsolgatni senki. Munkahelyemen amúgy is van iroda Szlovákiába, átmennék oda.
2022. nov. 1. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!