Hont András miért gyűlöli szemmel láthatólag a Molnár Áront? (NoÁr)
Valami személyes dolog van mögötte?
Irracionálisnak tűnik nekem az a vehemencia ahogy gyűlöli
Na megnéztem azt az egy adást, a Hont meg a Ceglédi közös erővel kiutálták a Noárt, mert az ő fanyalgó, “és akkor mi változik” hozzáállásukkal nem illett össze a Noár kicsit valóban mozgalmár attitűdje.
Régebben kedveltem a Hont írásait, de a HVG-tól való távozása óta nekem valahogy egy kicsinyes, tudálékoskodó, kötözködő vénember látszatát kelti, akk egyre inkább fogékony az összeesküvés-elméleteket is.
Minden esetre köszi a tippet, segített megérteni a Noarral szembeni attitűdjét.
Noar meg színésznek is középszerű. Es akkor ezzel mindent elmondtam.
Nem ilyen megvaltokra lenne szuksegunk, mert amit csinal az visszatetszést kelt sokakban.
13:
Annak meg mi a jelentősége hogy közepes színész vagy h Hont alig nyitja ki a száját amikor beszél? Tartalmilag semmi.
Én nem látom így, hogy megváltói szerepre utazna. Ő egy lelkes és lelkesíteni igyekvő ember, se nem több, se nem kevesebb. Lehet h maga sem tudja h távlatilag mit akar, de rövid távon tudja és azert lelkesedik. Ezt semmivel nem látom haszontalanabbnak a Hont-féle “minden mindegy, egyik kutya másik eb, mire megyünk vele” hozzàllásnál.
De most már látom, hogy mi a baja a Noárral: a tenniakarás.
Hont jól el van a mostani helyzetben, elvan a langyos vízben, panaszkodik ugyan a rendszerre, de a rendszer ellen fellépők az igazi célpontjai. És ebből megéldegél. Nem igazán akar ő ezen változtatni és értelemszerűen kiutálja a belterjes kis műsoraibol azt, aki igen.
Noárral az a baj, hogy egy irritáló, hergelő kis semmirekellő, aki brandet akar kiépíteni magának.
15:
Értem, értem.
Noár a mozgalom neve.
Nincs min csodálkozik,a terror rezsim folyamatosan fél és retteg,hogy fényderül a bűneikre, ezért a liberális oldalról is vesznek embereket,akik tolják a fidess szekeret,és ellehetetlenítik a noárhoz hasonló szabadságharcosokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!