A tanárok valójában nem is okosak?
A fideszesek a legokosabbak,ők a gyerekgyártáshoz értenek meg az államot kihasználni.
Végül is,a tanárok tényleg hülyék,más kölkére vigyáznak és tanítják bagóért...
Gyurcsány azért nem hiányzik belőle!
Magyar Baloldal=Gyurcsány
A tanár szakok általában könnyebbek voltak, mint a megfelelő szakok.
Aztán elindult a bolognai folyamat, amikor is szakirányok lettek a tanárszakokból. Azok mentek tanár szakirányra, akik gyengébbek voltak az egyetemen.
Mivel a tanári fizetés alacsony, azért sokan, akik tanárszakot vagy szakirányt végeztek, valami más munkát vállaltak. A többit a hivatástudat tartja a pályán. Mivel kevesen vannak, azért nincs szelekció.
"De jó hogy itt senki sem okos és mindenki félre van vezetve, bezzeg ti Fideszesek úgy mentek a führer után mint birkák a pásztor után."
A kérdésre bár nem sikerült választ adnod, de személyeskedtél egy jót, még ha van is benne sok igazság.
A kérdés nem arról szólt, hogy a Fideszesek milyenek, hanem hogy a tanárok milyenek. Szövegértési gondokkal küzdötök, felvilágosult ellenzéki ételmiségiek?:))
Jelenleg egyetemista vagyok, sok tanárral volt dolgom eddig, különböző szinteken. A legtöbb nem volt a legélesebb kés.
Egyiküknek hiába magyaráztam, hogy nem azért írok nagy ló számokkal, mert rosszul látok. A szemem tényleg rossz volt már akkor is, távolra. Ő meg nem értette, hogy én jól látom a füzetet, elhitte magáról, hogy amit Ő mond az én szememről, az márpedig az igazság.
Persze a másiknak nem volt vele baja, pedig ugyanazt a tárgyat tanították. :))
Néhány tanártól akkora blődségeket hallottam órán, mint a fene. Persze meg lehet magyarázni ezt is, ha meg akarja az ember.
Alapvetően szakmailag és emberileg is sok volt az alkalmatlan, de az átlag IQ juk sem volt valami sok az is fix. Egyetemi oktatókat azért többre tartom agyilag, bár az egyik (volt) oktatóm szakterületének az értelmét is megkérdőjeleztem azért. :))
Azért elég sok hülye tanár van, valljuk be.
Persze ironikus, hogy a gyakori népe beszél a hülyeségről, ahol 10 emberből 8 ostoba. Elmesélek egy sztorit, ami ebben a kategóriában ért, persze tudnék többet is mondani, de ez a legjobb.
Alapvetően helyesen írok, de néha becsúszik pár egy vagy több hiba. Erre megvolt az okom is mondjuk. Leírtam egy szót hibásan, egy betű hiányzott belőle, de azért elég vicces volt abban a formában. Mindezért kaptam egy privát zaklatót, aki megmagyarázta, hogy csóró vagyok és nem asztali gépről írtam, mert nem futja rá. Mindeközben a háztartásunkban van jelenleg 2 asztali gép, 4 laptop, 3 autó, nekem meg több milla a bankszámlámon. De azért csóró vagyok és azért írtam le egy szót hibásan. És van még érdekes ember a kategóriában.:)
(Asszem amikor ez a sztori volt akkor csak 2 kocsi volt még a háztartásban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!