Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dirty Lili úgy fogja végezni,...

Dirty Lili úgy fogja végezni, mint az elődje Nagy Blanka?

Figyelt kérdés
Nyilvánosan káromkodott, ba.megozott, most pár hétig vele foglalkozik mindenki, aztán persze semmilyen változást nem fog elérni, szépen kulloghat ki ő is külföldre?

2022. okt. 27. 18:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Megnéztem Dirty Lili beszédét. Hát, ez k*urva gáz. Kezdve onnan, hogy okostelefonról olvassa, rappelve, irritáló kiejtéssel, káromkodik, hülyeségeket beszél, és valami érthetetlen oknál fogva a tanártüntetésen folyamatosan a b*uzielfogádást hangoztatja. Végig az járt a fejemben, hogy "B*azd meg, ha ti vagytok a k*ibaszott jövő, akkor inkább dobják le az atombombát!"
2022. okt. 27. 19:05
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

13.

"Valami érthetetlen oknál fogva a tanártüntetésen folyamatosan a b*uzielfogádást hangoztatja"

🤑

2022. okt. 27. 19:15
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, hogy dirty Lili kiköt a rosszlányokon, én bőséges és hűséges, visszajáró vendége lennék! 🍆🍆
2022. okt. 27. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
15-ös Igen, azt mindjárt gondoltam, hogy a rosszlányok gyakorlatilag fideszes szavazókból élnek. :D
2022. okt. 27. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:

16.

És ti becsületes lmbtqpn tagok vajon hova jártok

2022. okt. 27. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Heteró házas ember vagyok. Nem járok sehova sem. Ez nem az én értékrendem. :)
2022. okt. 27. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:

18

Persze

2022. okt. 27. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:

"15-ös Igen, azt mindjárt gondoltam, hogy a rosszlányok gyakorlatilag fideszes szavazókból élnek. :D"

Ezt miből következtetted ki te segg hülye? Viszont eddig azt magyaráztátok, hogy a Fideszre 8 általánosos prolik szavaznak, akkor nekik miből is futja 20-30 ezres órabérre, mikor a recska ingyen van? :))) Végül kiderül, hogy a Fideszeseknek kéne anyagilag kisegíteni az ellenzékieket?:)))

2022. okt. 27. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!