Amerikaiak pénzelnék a tüntető pedagógusokat és diákokat is?
Figyelt kérdés
Nem állítom, hogy ez igaz, de egyre több embertől hallom már, hogy 'azok is onnan (Amerikából) kapják a lóvét és itt huligánkodnak' valamint 'ha pénzük az amerikaiaktól ne követeljenek béremelést'.2022. okt. 27. 13:24
11/23 anonim válasza:
10, és ez hogy segít az oktatás helyzetén?
12/23 anonim válasza:
Inkább fizessék őket Amerikából, mint hogy ne fizesse őket senki, aztán elmenjenek.
13/23 anonim válasza:
11
Csak a hivatásukat szeretők maradnának a pénzhajszás tanarak helyett.
14/23 anonim válasza:
13, és ez miben segít az oktatás helyzetén? Pl a munkaerőhiányon..
15/23 anonim válasza:
Az oktatás helyzetén segítene, a munkaerőhiányon nem.
16/23 anonim válasza:
15, kezdem azt érezni, hogy neked fogalmad sincs milyen az oktatás helyzete mostanság.
17/23 anonim válasza:
Én pedagógus vagyok (külföldön), de sajnos azt tudom csak javasolni tanártársaimnak, hagyják ott az egészet a fenébe. Mondjon fel lehetőleg minél több és több pedagógus. Miért? Legyen csak hiány, legyen totális összeomlás, legyenek tanárok nélkül egész iskolák, sőt egész megyék. Majd meglátjuk, hogy a nagyszájú pedofil kormány mit fog mondani? Ha akkor is azt merészeli pofázni, hogy most azért mondtak fel, mert már élnek ebből a bizonyos "amerikai pénzből", mint hal a vízben.
18/23 anonim válasza:
17
Inkább vagy piréz, mint magyar.
19/23 anonim válasza:
Olvastad, mit írtam? Külföldön. Nem itthon, úgyhogy nem vagyok piréz. Amúgy semmi közöd hozzá ki vagyok, de az oktatás állapotának látványa olyat hoz ki belőlem is, mint Pankotai Liliből.
20/23 anonim válasza:
Persze,hogyne. És minden egyes 14-16 éves diákot is aki esetleg kiállt a már szinte éhbérért sz*pó pedagógusáért. Ébresztő,narancsködös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!