Amúgy akkor ez a "dübörög a gazdaság" dolog hogy is van?
Figyelt kérdés
Dübörög a gazdaság, Magyarország előre megy, 20% körüli az infláció (300Ft-os kenyér 700Ft lett de azért 20%), nőnek a bérek, olcsó a rezsi és minden kizárólag a Szent Viktor érdeme.
Aztán egyszer csak vissza tartanak pár milliárd EU-s pénz és rotty az egész.
Most akkor hogyan is van ez? Csak nem hogy az egész ország az EU-s pénzekre alapozott? Ami ingatag lábakon állt az "állítsuk meg Brüsszelt" kampány miatt.
2022. okt. 27. 11:29
11/18 A kérdező kommentje:
#10 Az ársapkát megfizetik a benzinkutak, egy az egyben rájuk húzták. Ja igen kapnak 20 Forint támogatást, vagyis az eladott mennyiség 80%-a után, vagyis csak 16 Forintot. Amit sok kút még a mai napig is vár nyár eleje óta.
2022. okt. 27. 13:17
12/18 A kérdező kommentje:
2022. okt. 27. 13:18
13/18 anonim válasza:
11: a kutaknál lehet, a bolti ársapkás termékeket fizetjük mi meg más módon
14/18 A kérdező kommentje:
#13 Amúgy szerintem a kutaknál, az OMV, Shell fele is biztos mennek a milliárdos támogatások hogy tartsanak ki, csak hát azt nem verik nagy dobra.
2022. okt. 27. 13:55
15/18 anonim válasza:
Már rég kisodródott a Pannon Puma, vagy mi a mai megfelelője...
16/18 anonim válasza:
#9: "pubi", nem gond, hogy mindent az adófizetők, azaz én és talán feltételezem Te is fizetünk. Bár lehet Te csak élősködsz rajtunk, azért van ekkora szád.
Máskor már említettem, hogyha én, meg a hozzám hasonló "elégedetlenkedők" elhúznának "végre" akkor ti itthon mennétek a levesbe.
17/18 anonim válasza:
Undorító propaganda ez. Az Eu ban nem kéne ezt tűrnie sem az Eu nak, sem a népnek. Mármint a magyaroknak.
18/18 anonim válasza:
Az Orbán hordától kell megszabadulni, és az ország virágozni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!