Kire szavazná ha most lenne az előválasztás?
A kérdéssel az is a baj, hogy MZP ről utólag derült ki, hogy a legjobbnak tűnő jelölt is el tudja cseszni. Persze ezzel sokan vitatkoznának de nézzük a tényeket, jött egy "friss" politikus aki nagyon jónak tűnt, történelmi vereség lett belőle. Persze MZP alapjábavéve még mindig jó lehetne az országnak, de így hogy a FIdesz így neki tudott támadni, ez lehtt belőle, ráadásul vele kapcsolatban is vannak kételyeim. Azt meg nem tudjuk, hogy egy következő kampányban mi lenne ha ő nyerne, de ha jobban is szerepelne, akkor is vannak vele kapcsolatban kételyeim.
Őszintén én Jakabon is elgondolkodtam. Nézzük miért.
Dobrev kilőve, Gyurcsány neje.
Karácsony kilőve, Budapesti tevékenysége miatt.
Lili kilőve, gondolom ezt nem kell magyaráznom.
Toroczkai kilőve, ideológiailag.
MZP most nincs számításba véve, róla már írtam. Mielőtt elcseszte, ő tűnt nekem a legjobbnak. Miután elcseszte, meg nem tudom úgy figyelni a dolgokat, mintha még az előtt járnánk, hogy elcseszte volna.
Maradt jakab.
"Maradt jakab."
Elég szar ügy... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!