Mi a véleményetek arról hogy a Momentum szerint az angol miniszterelnök egy "cigány Bokros Lajos„?
Figyelt kérdés
Szarvas Koppány Bendegúz,a Momentum egyik magas rangú politikusa szerint: "Rishi Sunak miniszterelnöksége nekem úgy tűnik, mintha egy cigány Bokros Lajos + Lázár János kombináció kapná Bajnai Gordon 2009-es szerepét”
Múltkor a párt elnöke hungarista köszöntést mutatott,aztán meg egy kommunista emlékmű ellen tüntettek.
Mi a véleményetek,a Momentum az új Mii hazánk?
2022. okt. 26. 16:42
1/7 anonim válasza:
Elfáradtam már ebben a bulvárban. Érdemi dolgokról nem lehet beszélni értelmesen, ilyenekről meg minek...
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.
Jut eszembe, nem akarsz felvetni egy érdemi dolgot, mondjuk privátban?
3/7 anonim válasza:
Egy fokkal szimpatikusabbá vált számomra a Momentum!
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, de percek óta szakadok azon, hogy „Koppány Bendegúz momentumos politikus”. Amikor a szülők mindent, de mindent megpróbáltak, de a gyerek mégis libsi lett :D
5/7 anonim válasza:
A Momentum lassan felülmúlja a kutyapártot is. Nem tudom, melyiken lehet többet röhögni.
6/7 anonim válasza:
Szarvas nem "magas rangú politikus" a Momentumban.
És ez a mondat annyit jelent, hogy a punjabi származásúak kb olyan szerepben vannak az angol társadalomban, mint nálunk a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!