A Fidesz, fideszesek orosz pártiak, az ellenzék pedig USA, Brüsszel pártiak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 13:10
1/10 anonim válasza:
Nem egyértelműen, általánosítani butaság!
2/10 anonim válasza:
A Fidesz hatalompárti. A többit nem tudom.
3/10 anonim válasza:
A primitív emberek gondolják ezt, akik szerint a világ fekete és fehér. Ha nem vagy velünk, akkor ellenünk vagy, ha azonnal be tudnak skatulyázni valakit abba a tévhitbe ringatják magukat, hogy ismerik is. Gyanítom sok ilyen egyszerű lélek van az országban, akiket pár hangos lőzunggal és óriásplakáttal meg lehetett ijeszteni.
4/10 anonim válasza:
Igen. Jöttök itt a sablonos nem szabad általánosítani szöveggel, holott egyértelműen megfigyelhető ez a tendencia a szavazók körében.
5/10 anonim válasza:
A Fideszesek magyar pártiak. AZ hogy mi a jó a magyarságnak sok dolog függvénye
6/10 anonim válasza:
Ha politikai ideológiáról van szó akkor lehet általánosítani. Ha egyszer egy párt oroszpárti, de te nem vagy az, akkor miért vagy velük? Hülye lennél talán? Az nem általánosítás, hogy az emberek azzal a párttal szimpatizálnak, ami azt vallja/mondja/hazudja amivel ők egyetértenek.
7/10 anonim válasza:
#3 Kifejthetnéd a felvilágosult centrista politikai nézeteidet itt pár mondatban, ha már ennyire elemelkedtél az egyszerű emberektől, akik tudnak mérlegelni és el tudják dönteni, hogy a Fidesz vagy az ellenzék a rosszabb.
8/10 anonim válasza:
#7 tényleg érdekel, vagy csak oda akartál szúrni egyet, mert érzékeny témára tapintottam?
9/10 anonim válasza:
Igen, de csak azért mert a fideszeseket vezeti a kormánymédia. Annak a pártján áll akit orbán mond.
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez most komoly dilemma nekik.
Akiket én ismerek fideszeseket, az ő álmuk az eu kilépés....tapsolnak annak, hogy a fidesz a sárba döngöli az emberi a munkavállalói jogokat..és így keveset kereshetnek. Vagy hogy 1-1.5 év várokozas pl egy bőrgyógyászati vizsgálat.
Viszont a ruszkikat gyűlölik és a 40 év megszállasra is emlékeznek.
Tisztában vannak vele, hogy oroszpartinak lenni=hazaárulónak lenni.
Jelenleg ezt a putyin párti orbán narratívát nem tudják hova tenni ahogy én látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!