Az EU helyébe odaadnád Magyarországnak a pénzt?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 19:18
11/22 anonim válasza:
Nem. Egy centet sem adnék. Úgyis ellopják.
12/22 anonim válasza:
Nem! Addig nem míg nem lesz egy tisztességes rendszerváltás, komcsik nélkül, de viszont a nyugatot kötelezném, mivel nagyban lepaktált a komcsikkal nálunk, hogy engedjék el az összes KJ korszakban felvett hitelünket. És miután a nép választott magának komcsi mentes kormányt és ellenzéket csak utána adnék szigorú ellenőrzések mellet EU-s pénzeket M.O. nak.
13/22 anonim válasza:
Én igen, ha tényleg ezen múlna az, hogy az emberek jobban éljenek. De sajnos ebből is kilopnák azt amit csak kilehet, a tanároknak ,, ígért" béremelés is nevetséges. Nem beszélve arról, hogy a valutánk milyen gyenge és csődközeli tüneteket produkál az ország... Ezt el kéne kerülni, mert ha csődbemegy az ország, akkor sajnos nemcsak a fideszes szavazók szívnak, hanem minden itteni állampolgár is.
De szerintem esélytelen, hogy megkapjuk, lengyelek se kapták meg...
14/22 anonim válasza:
Nem adnék semmit sem. A magyar gazdaság ugyebár dübörög, előre megy nem hátra, az EU meg csak hátráltatja az országot. Egy fityinget sem adnék hogy ne hátráltassam vele a dübörgő gazdaságot.
15/22 anonim válasza:
Magyarország területéről az összes jelenlegi politikust ki kellene hajítani, minél messzebb. Amíg ilyen enyves kezű férgek vezetik, vagy szeretnék vezetni az országot addig semmi esély arra, hogy pozitív változás lesz. Nyugatról kellene hozni egy vezetőt, akinek nem az a célja, hogy az ország 90 százaléka egyre szarabbul éljen. Az uniós pénz nem fog változtatni semmin. De én odaadnám, talán egy kicsit fellélegezhetne sok ember.
16/22 anonim válasza:
Mégtöbbet lopjanak? Hegyre homokot?T brrrr
18/22 anonim válasza:
Igen. Igazából ez nem is lehetne vita tárgya, az a pénz a miénk, nem könyöradomány. Ellenben Fuckrajnának egy fillért se adnék.
20/22 anonim válasza:
Eleve minek vártak annyit mire egy egész diktatura ki épült ezt nem a magyarok pénzelték.Most meg mire már a többi eu tag is átvesz ezt a hozállást lépnek érdekes egy rendszer ez.Én az elején állitotam volna le és akkor megélhetési politikusaink se lennének akik be se járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!