Mennyien lehetnek a fideszes bohócok?
Figyelt kérdés
Itt elsősorban nem a sima Fidesz szavazókra gondolok, hanem a szektás kemény magra, azokra, akik feltétel nélkül bármit elfogadnak, amit a kormány mond.2022. okt. 25. 13:33
11/19 anonim válasza:
Sokkal kevesebben, mint az ellenzékiek. :D
12/19 anonim válasza:
A keménymag? Max fél millió. De lehet sokat mondok.
13/19 anonim válasza:
Borzalmas emberek lehetnek, én kerülöm őket mint a kolerát. Az a tipikus fogatlan kocsmatöltelék bagázs. Már messziről érezni a szagjukat..
14/19 anonim válasza:
500k, de fogyatkoznak mert nincs pénzosztás mostanában.
15/19 anonim válasza:
"szagjukat"
Na a te tanárod se érdemelne egy peták fizetésemelést se. :D
16/19 A kérdező kommentje:
#15: Szerintem is kb ennyien lehetnek alsó hangon, bár a lemorzsolódás szerintem elsősorban nem ebből a rétegből kerül ki. A bohócoknak mindegy, hogy van-e pénzosztás vagy nincs. Ha a fizetésük vásárlóereje a felére csökken, akkor is elhitetik velük, hogy így is nekik van a legjobb dolguk.
2022. okt. 25. 15:20
17/19 anonim válasza:
"meglesznek"
Itt a másik nyelvtanból felmentett. :D
18/19 anonim válasza:
Legalább 1 millió, max 2.
A többségük ilyen, mivel a fidesz már nem egyszer lejátszotta, hoyg mondott A-t és mondott nem A-t, és mindkettőt megvédték a szavazóik.
"kormányozni képes pártról van szó"
Aki ezt elhiszi, az bizony benyelte már a propagandát.
19/19 anonim válasza:
Szerintem az eu-nak van igaza.
A fidesz egy hazug tolvaj párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!