Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesekben miért nincs...

A fideszesekben miért nincs empátia, együttérzés?

Figyelt kérdés
Általában észrevettem, hogy főleg itt de máshol is mikor pl. a rezsicsökkentés csökkentésről van szó előszeretettel jönnek hogy nekik 15 ezer a számlájuk, meg ha drága a gáz költözz kisebb házba stb....(mintha olyan könnyű lenne ez)
2022. okt. 25. 06:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor leírtam, általánosítani butaság.

A környezetemben pl pont az ellenkezőjét tapasztalom.

Mindkét oldalon vannak kevésbé empatikus szavazók.

2022. okt. 25. 08:48
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

És a baloldaliakban miért nincs egy kis emberség, empátia, együttérzés? Már hallottam olyant baloldali körökből, hogy a fideszeseket börtönbe kéne zárni, fára kéne húzni, el kéne tőlük venni a szavazati jogukat, krokodilagyúak, stb., ezek után mégis hogy vársz tőlük empátiát, amikor a te rezsidről van szó?

Volt hogy Orbán rezsicsökkentését támadta a baloldal, a Bözsi utalványt, a családoknak juttatott támogatásokat, ami több családnak jelentett javulást az életében, de ti csak támadtátok mint az őrült birkák, mindenféle megértés nélkül.

Aztán tényleg elhiszed azt a baromságot, hogy a fideszesek csak a zsák krumpli miatt szavaznak a Fideszre? Magyarországon nagyjából 2,5 millió fideszes él, ez választásról-választásra, sőt minden egyes közvélemény-kutatási felmérésre 1-1 zsák krumplit jelentene, ami évente nagyjából 10-15 millió zsák krumpli, amit egy állam sem engedhet meg magának, de ti csak nyomjátok a hülyeséget. Meg hiába jönnek ki a közvélemény-kutatások azzal, hogy a Fidesznek stabil többsége van, ti csak azt mantrázzátok, hogy a Fidesz elcsalta a választást, és a DK, a Momentum vagy Makizaj biztos befutó lett volna, ha nem tette volna meg.

2022. okt. 25. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

#4:

Igen, mert az ukránok nagyon empatikusak a területükön élő magyarokkal, és az empátiájuk legnagyobb bizonyítéka, hogy kettéfűrészelték Munkácson a Turult, aminek ott azért van egy kis történelme.... Elég nehéz empátiát érezni azok iránt, akik folyamatosan ba* a magyarságot. Te sem éreznél empátiát az iránt a gyilkos iránt, aki megerőszakolta a feleséged, a lányod, majd le is mészárolta őket a szemed láttára.

Ami az empátiát illeti:

Kb. konszenzus van az országban azzal kapcsolatban, hogy az Ukrajnából menekülőket be kell fogadni. Ha tényleg annyira nem lenne empátia a fideszesekben, mint állítod, akkor a határra táblákat szerelnének, amelyekre az lenne írva, hogy menjenek a szent Lengyelországba, mert itt nem látjuk őket szívesen.

2022. okt. 25. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Ezen az oldalon a jobboldal mellet ész érveket felhozókat le- a baloldali gyalázkodókat, fröcsögőket, birkázókat fel pontozzák.

Érdekes ezek után bármit is számon kérni.

2022. okt. 25. 08:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nyavalygással tényleg nem lehet semmire se menni, ha megoldást akarsz, az tényleg szigetelés, költözés, alternatív energiák beüzemelése. Európában évekig tarthat az energiakrízis, ez a valóság.
2022. okt. 25. 09:36
 16/16 anonim ***** válasza:

#14:

A baloldaliak szeretnek feltenni olyan kérdéseket, amelyeknél leértékelhetik a fideszes válaszolókat. Pl. kire szavaznál, ha most lenne a választás? Ha beírom, hogy a Fideszre, egyből jön a leértékelés, mintha az nem is lenne legitim/helyes válasz egy ilyen kérdésre. Természetesen, a Makizaj-ra/Gyurcsányra/Momentumra szavazó válaszok 100%-on állnak. Én sem értem, hogy ezek után milyen jogon várják el az empátiánkat, ha lassan el se mondhatjuk a politikai véleményünket anélkül, hogy leértékelnének minket... És még jó, ha csak ennyi történik. Velem már történt meg, hogy munkatársaimmal elmentünk inni, és elkezdték nagyban szidni a kormányt. Amikor elmondtam, hogy a véleményük legitim, joguk van a véleményükhöz, de én egyébként jobboldali, és fideszes szavazó vagyok, el kezdtek ordítozni velem, hogy miattam tart itt az ország, és ehhez hasonló f*-kat. Nem is beszélek gyakran a politikai véleményemről, mivel tudom, hogy ez mit vált ki a vérmes O1G-szavazokból, de akkor több volt bennem a pia, mint kellett volna.

2022. okt. 25. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!