Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A megrögzött fideszesek,...

A megrögzött fideszesek, ellenzékfóbiások hogyan képesek az Oroszországi Föderációt bevédeni ahol csak lehet?

Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 22:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Az ellenzéki libsik hogyan képesek az USA-t védeni, mikor ők még le is dobtak civilekre atombombát anno, és az iraki, vietnámi háborúban is követtek el háborús bűnöket. Mégis éltetiket őket, nem? Akkor mi is a különbség?
2022. okt. 25. 10:42
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Én az oroszoknak szurkolok az elejétől fogva. Semmiféle média hatása nem kellett hozzá, elvekből teszem mindezt. Az elveim az oroszok felé húznak, így nekik drukkolok. Egy igazi keménykezű nemzet, semmi nemváltó műtét és lmbtq jogok, mint a liberális fertő nyugaton. Kemény, harcos nemzet az orosz. Példaértékűek! 🇷🇺💪😎 Oroszország győzni fog.
2022. okt. 25. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
13%

Az ellenzék miért képes bevédeni a nyomorék Ukrajnát ahol csak lehet?

Nektek mindig ők a jófiúk, hiába gyalázzák a magyarokat Turul szobor ledöntéssel, hiába van egy rendes náci hadosztályuk Azov-csoport néven állami pénzből. Gondolkodni képtelen, fanatizált birkák vagytok, semmi több. Aki meg jobboldali az nyilván csakis Oroszországot imádhatja kizárásos alapon. Szánalmas fiókos gondolkodás.

2022. okt. 27. 20:51
 14/17 Bálvány válasza:
57%
Itt nem nemzetek összefeszüléséről van szó. Putyin nevű diktátor hatalommániája miatt szenved az orosz lakosság is. Felszerelés nélküli kiképzetlen orosz kiskatonákat dobnak ki a frontra. Állítólag Oroszországot védik....(Ukrajnában?).... fene tudja mitől. Senki sem tudja miért küzdenek: területek elcsatolása, nácitlanítás legutóbb már "sátánmentesítés". Persze aki nem tudja miért harcol az nem is győzhet. És hogy jön ehhez a Fidesz? Egyre tisztábban látni, hogy Viktor döntései nem gazdasági racionalitáson alapulnak. Putyin zsarolja, fogja valamivel és pórázon rángatja. A szlovákok, osztrákok több forrásból szereznek be gázt és nem csak az oroszokra támaszkodnak. Nálunk az észérvek elfogytak csak a nyalás maradt.
2022. okt. 28. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
4-es dehogy nem egy jó libbant már a háború elött utálta oroszokat és Kínát.
2022. dec. 7. 23:42
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

#15: Hát én például nagyon szerettem volna a transzszibériai vasúton végig utazni, a kínai kultúra pedig kifejezetten érdekel. A kínai ételeket is szeretem. Egyszer megismertem egy orosz nőt, nem volt vele semmi gond, nem volt miért utálnom.

Amúgy ez a libbantozás meg jobberezés szerintem elég gáz, intelligensebb emberek szerintem nem ezzel akarják elérni, hogy felfigyeljenek rájuk.

2022. dec. 7. 23:53
 17/17 NTBS ***** válasza:
Azért, mert ők ebben hisznek.
2022. dec. 9. 15:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!