Helyesen tette az igazgató, hogy a gimnázium nevében elhatárolódott trágárkodó diákjától?
2022. okt. 24. 16:34
11/13 anonim válasza:
10. Erről van szó. Egyébiránt a kormányközeli sajtó torzít.
Pl. mutogattak korábban egy obszcén táblát, hogy ezeket mutogatják a tüntetők. Lehetnének megfontoltabbak is, mert sejthető, hogy ez lesz a téma, támadási felület. Én csak a youtube-on néztem az élőt.
Volt ott sok szellemes. Pl. a Kapitány, ó kapitányom.
12/13 anonim válasza:
Én a tüntetések pártján állok, de ez a diák vállalhatatlan, nem is értem, hogy engedték színpadra. Nem attól lesz valaki menő, hogy trágarkodik. Vagy ha ennél nincs jobb, alkalmasabb, hát akkor jól nézünk ki.
Más kérdés, hogy ki tudna egy ilyenbe beleszeretni, meg romantikázni vele. Kösz, nem.
13/13 anonim válasza:
Milyenek lehetnek a szülei?😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!