A DK miért telepedett rá a tanártüntetésre, és a demonstrálók miért nem vetették ki őket maguk közül a többi baloldali frontemberrel együtt?
Szerintem azért mert alakulása óta keresi a DK a párttagságát meg a támogatóit.
Mivel nem találja, ezért ahol 3-nál több ember megjelenik odaállnak, hogy ezek mi vagyunk.
5-ös: a Mi Hazánk előtt is ott volt a lehetőség, hogy kiálljanak a tanárok mellett, csak számukra ez nem prioritás.
Érdemes elolvasni a programjukat, ott sem sikerült semmi értelmeset írniuk az oktatáspolitikáról, helyette klasszikus demagóg marhaságokat kaptunk, minthogy legyen hazafias, meg jó, oszt csókolom.
A baloldali ellenzéki pártok számára prioritás az oktatás rendbetétele és a tanárokkal való szolidaritás. A Mi Hazánk számára meg nem, mert egy normális oktatási rendszerrel rendelkező országban egyetlen egy szavazójuk sem lenne.
A Mi hazánk könyvdarálása nekem sem tetszett, de Pankotai Lili unintelligens
szövegelése sem, ami mellett a ballibek kiállnak. Ebben a kérdésben meg Dúró Dórának adok igazat, aki egy interjúban azt mondta, egy gyereknek leggyenek jó jegyei, a tanulással foglalkozzon, neki nem fér bele a káromkodós felszólalás. Nekem se.
A kérdező meglátását én is osztom, pl. a Fidesz ötlete volt a rezsicsökkentés, most energiaválság van, a ballib média hirtelen orrba-szájba bizonygatja, hogy miért hazugság a rezsicsökkentés, Dobrev meg kitalálta, hogy ő is rezsicsökkentést, akarom mondani rezsimentő alapot csinál.
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!