Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK miért telepedett rá a...

A DK miért telepedett rá a tanártüntetésre, és a demonstrálók miért nem vetették ki őket maguk közül a többi baloldali frontemberrel együtt?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 24. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem azért mert alakulása óta keresi a DK a párttagságát meg a támogatóit.

Mivel nem találja, ezért ahol 3-nál több ember megjelenik odaállnak, hogy ezek mi vagyunk.

2022. okt. 24. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem. Mindenki akinek oka volt, kimehetett tüntetni a tanárokért, vagy bármi másért. A dk-s már nem ellenzéki? Vagy nem értem. Egyébként egy nem láttam sem dk-s molinót, se pártzászlót. Mszp volt például.
2022. okt. 24. 10:35
 3/8 hollófernyiges ***** válasza:
75%
Miért kellene kivetni? Nem csak a tanároknak van joga kimenni tüntetni, hanem mindenkinek, akár egyénileg, akár testületileg, legyen az a DK vagy a Veresegyházi Asszonykórus.
2022. okt. 24. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Politikusok nélkül hogyan akarsz politikai változást?
2022. okt. 24. 11:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Úgy meg főleg hiteles az egész, ha egy ilyen lejáratódott párt csatlakozik hozzájuk, inkább a Mi Hazánk lett volna a megfelelő
2022. okt. 24. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

5-ös: a Mi Hazánk előtt is ott volt a lehetőség, hogy kiálljanak a tanárok mellett, csak számukra ez nem prioritás.

Érdemes elolvasni a programjukat, ott sem sikerült semmi értelmeset írniuk az oktatáspolitikáról, helyette klasszikus demagóg marhaságokat kaptunk, minthogy legyen hazafias, meg jó, oszt csókolom.

A baloldali ellenzéki pártok számára prioritás az oktatás rendbetétele és a tanárokkal való szolidaritás. A Mi Hazánk számára meg nem, mert egy normális oktatási rendszerrel rendelkező országban egyetlen egy szavazójuk sem lenne.

2022. okt. 24. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Pont a Mi Hazánk, ahol könyvet darálnak, ha nem tetszik? Ne röhögtess.
2022. okt. 24. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

A Mi hazánk könyvdarálása nekem sem tetszett, de Pankotai Lili unintelligens

szövegelése sem, ami mellett a ballibek kiállnak. Ebben a kérdésben meg Dúró Dórának adok igazat, aki egy interjúban azt mondta, egy gyereknek leggyenek jó jegyei, a tanulással foglalkozzon, neki nem fér bele a káromkodós felszólalás. Nekem se.

A kérdező meglátását én is osztom, pl. a Fidesz ötlete volt a rezsicsökkentés, most energiaválság van, a ballib média hirtelen orrba-szájba bizonygatja, hogy miért hazugság a rezsicsökkentés, Dobrev meg kitalálta, hogy ő is rezsicsökkentést, akarom mondani rezsimentő alapot csinál.

Nevetséges.

2022. nov. 18. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!