Pánkotai Lilikét is beveszi egy belliberális párt a soraiba? Lehetne pl szóvivő?
Figyelt kérdés
Anno Nagy Blanka is így kezdte. Aztán a végén Timmermannsal egyeztetett. Lehet irígykedik most Lilin? Hiszen Lili sokkal keményebbeket mondott. Lehet még belőle szóvivő?2022. okt. 24. 10:25
11/13 anonim válasza:
Öröm olvasni, hogy a sok fidder vergődik, de ha a bajerzsóti szid mindenkit, aki nem fideszes az, rendben van. Álszentek vagytok!
12/13 anonim válasza:
"Közben szabótimi meg donádanna mszturbálnak rá a pad alatt."
Donáth Annát én kielégíteném, miközben Lilike falszólalásaát hallgatjuk, nem kéne masztiznia. De Cseh Katka szerintem jobb csaj.
13/13 anonim válasza:
Sajnos igen, ez a színvonal elegendő ahhoz, hogy valaki szóvivő vagy hasonló legyen.
Nem vagyok fideszes, támogatom a demonstrációt és a követelések nagyobbik részét, de tragikus, hogy szellemi színvonalban nem haladjuk/haladják meg a fideszes agymosást és retorikát. Miért nem lehet különbnek lenni? Miért nem lehet értelmiségként gondolkodni, viselkedni? Miért kell mindig alulmúlni a proli fideszt?
Így nem lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!