Mi a véleményetek egy új Magyar Forradalomról?
"Mindig a háborúk lendítették fel a gazdaságot. Bár ahogy a mienk áll szerintem itt egy polgárháború kevés lenne. Nagy nemzetközi kéne. Egy világháború."
Azt gondolod, ettől bátornak tűnsz, nem hüyének?
Szerintem is szükség van egy új Magyar Forradalomra! Ebben, amúgy is profik vagyunk, bár a sikereink nem túl érdemiek :-D
Lássuk be nem vagyunk egy győztes típusú nép. Bár, ha a valószínűség számítást nézzük egyre több esélyünk van egy sikeres forradalomra. :-D
Mellesleg ki ellen is kellene háborúzni? Engem nagyon idegesítenek, (és ezt itt már többször is hangoztattam)a zöldkabátos lompos farkú erdei múkusok! Én ellenük bármikor csatába megyek! :-D
Először tisztázni kellene, hogy mi a forradalom és mi az ellenforradalom. Politikai hova tartozás nélkül.
Világ háborút (az elsőt) már robbantottunk ki - a semmiért, magyar virtusból és megitatták velünk a levét - akkor egy új magyar forradalom ehhez képest, már semmiség. Kérdezd meg Orbán Viktort, hogy ő milyen forradalmat nyert meg, hátha te is megelégednél egy hasonlóval.
Egyébként én a helyedben Nemzeti Forradalomban gondolkodnék, mert ez következik és jól hangzik.
Kedves első válaszoló! Úgy gondolom,a mai viszonyok között nem szokatlan zavargásokra,forradalomra,netalán háborúra gondolni. Én köszönöm szépen,jól vagyok. De ez csak egy kérdés. A véleményeteke voltam kíváncsi.Igen, körejátszott kérdésem kiírásában a hazai állapot látványa,beleértve a cigány-problémát is. Kedves 07:56! A csajok terén nincs túl nagy szerencsém,de ne félj,nem adom fel! Tisztelt Shanokk! Sajnos nem értem a "zöldkabátos lompos farkú erdei mókusok" definíciót,de valamiért nekem sem simpatikusak az amerikaiak. Baracsi Attila:én csak kérdeztem,mint már fentebb leírtam. Tisztelt 20:06! Kifejtenéd bővebben a Nemzeti Forradalomról alkotott véleményed?
Köszönettel: g.
Milyen "forradalom"?
Legujabb "forradalmi" vivmany: Janika A8-as 12 hengerese!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!