Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek egy új...

Mi a véleményetek egy új Magyar Forradalomról?

Figyelt kérdés
vagy ha úgy jobban tetszik,polgárháborúról.
2010. szept. 27. 22:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
Csajozz inkább, abba fektesd a fölös energiádat!
2010. szept. 28. 07:56
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

"Mindig a háborúk lendítették fel a gazdaságot. Bár ahogy a mienk áll szerintem itt egy polgárháború kevés lenne. Nagy nemzetközi kéne. Egy világháború."

Azt gondolod, ettől bátornak tűnsz, nem hüyének?

2010. szept. 28. 07:57
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
Egy vilákhábi kell a népnek.
2010. szept. 28. 08:21
 14/27 Shanokk ***** válasza:
73%

Szerintem is szükség van egy új Magyar Forradalomra! Ebben, amúgy is profik vagyunk, bár a sikereink nem túl érdemiek :-D

Lássuk be nem vagyunk egy győztes típusú nép. Bár, ha a valószínűség számítást nézzük egyre több esélyünk van egy sikeres forradalomra. :-D

Mellesleg ki ellen is kellene háborúzni? Engem nagyon idegesítenek, (és ezt itt már többször is hangoztattam)a zöldkabátos lompos farkú erdei múkusok! Én ellenük bármikor csatába megyek! :-D

2010. szept. 28. 08:59
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
Engem az amcsik.
2010. szept. 28. 10:04
 16/27 anonim ***** válasza:
48%
Baracsi Attila.: Bocs de milyen új magyar forradalomról buzogtok? Kinek az ötlete volt,s mi is ez?
2010. szept. 28. 13:43
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Először tisztázni kellene, hogy mi a forradalom és mi az ellenforradalom. Politikai hova tartozás nélkül.

Világ háborút (az elsőt) már robbantottunk ki - a semmiért, magyar virtusból és megitatták velünk a levét - akkor egy új magyar forradalom ehhez képest, már semmiség. Kérdezd meg Orbán Viktort, hogy ő milyen forradalmat nyert meg, hátha te is megelégednél egy hasonlóval.

Egyébként én a helyedben Nemzeti Forradalomban gondolkodnék, mert ez következik és jól hangzik.

2010. szept. 28. 20:06
 18/27 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló! Úgy gondolom,a mai viszonyok között nem szokatlan zavargásokra,forradalomra,netalán háborúra gondolni. Én köszönöm szépen,jól vagyok. De ez csak egy kérdés. A véleményeteke voltam kíváncsi.Igen, körejátszott kérdésem kiírásában a hazai állapot látványa,beleértve a cigány-problémát is. Kedves 07:56! A csajok terén nincs túl nagy szerencsém,de ne félj,nem adom fel! Tisztelt Shanokk! Sajnos nem értem a "zöldkabátos lompos farkú erdei mókusok" definíciót,de valamiért nekem sem simpatikusak az amerikaiak. Baracsi Attila:én csak kérdeztem,mint már fentebb leírtam. Tisztelt 20:06! Kifejtenéd bővebben a Nemzeti Forradalomról alkotott véleményed?

Köszönettel: g.

2010. szept. 30. 22:04
 19/27 Kiraly Samu ***** válasza:
100%

Milyen "forradalom"?

Legujabb "forradalmi" vivmany: Janika A8-as 12 hengerese!

2011. febr. 20. 17:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Mind a kettő tetszene csak azt nem tudom ki kivel lenne.
2011. febr. 20. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!