Az LMBTQ fogalomzavaros generációt termel?
"Minden orientációt ismernek, de a heteroszexualitásról teljesen fogalmatlanok a mai fiatalok?"
Hülyeség, egyszerűen csak most ébredtek rá sokan (mert most már nem annyira gáz kimondani), hogy az ember szexuális orientációja nem egy két opcióból álló véglet. Nem csak meleg meg homo lehet valaki, hanem vannak átmenetek, és bizony olyan is, hogy bizonyos életkorban változik az orientáció.
"rengetegen vannak abban a téveszmében, hogy létezik kiváncsi heteró"
Létezik ilyen. Az olyan embert takarja, aki gondolatban kipróbálná azonos neművel is, de valós tapasztalata nincs róla. Mert olyan is van, hogy valakit gondolatban vonz a dolog, de a gyakorlatban már nem jönne be neki.
"Az olyan embert takarja, aki gondolatban kipróbálná azonos neművel is, de valós tapasztalata nincs róla. Mert olyan is van, hogy valakit gondolatban vonz a dolog, de a gyakorlatban már nem jönne be neki."
Te sem vagy tisztában a hezeroszexualitással. Aki hetero, az mégcsak fantáziában sem akar szexelni a saját nemével!
"Te sem vagy tisztában a hezeroszexualitással. Aki hetero, az mégcsak fantáziában sem akar szexelni a saját nemével!"
Sok ember van (nem tudom mennyi, szerintem erről nincs adat), akik nem teljesen 100%-ban biztosak a saját szexuális orientációjukban. Heterónak gondolják magukat, de mégis eszükbe jut, hogy milyen lehet kipróbálni azonos neművel.
"He? 16 éves korig hetero, 27 éves korig meleg, 45-től felfelé meg biszex az illető? Vagy hogy gondolod hogy változik az orientáció?"
Igen, valahogy így. De inkább tini- és fiatal felnőtt korban jellemző, hogy az illető kipróbálná a saját nemével is, és valaki eljut a megvalósításig, valaki pedig nem. A legtöbb esetben később ez a vágy elül.
Miből gondolod,hogy az ateisták kisebbség?
A vallásos emberek inkább olyanok,mint az aszexuálisok.Nagyon messze állnak a valódi heteroszexualitásstól,sokan a szexet bűnös dolognak gondolják,mint a gyereknemzés eszköze.
"Sok ember van (nem tudom mennyi, szerintem erről nincs adat), akik nem teljesen 100%-ban biztosak a saját szexuális orientációjukban. Heterónak gondolják magukat, de mégis eszükbe jut, hogy milyen lehet kipróbálni azonos neművel."
Csavarhatod de ezek nem heterók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!