Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány fideszest ismertek?

Hány fideszest ismertek?

Figyelt kérdés

Ismertségi és baráti körömben maximum 2-3.

Családban 1 fanatikus fideszes van.

2022. okt. 22. 17:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Baráti körben általában egyetértenek velem.
2022. okt. 22. 17:50
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

"Ismertségi és baráti körömben maximum 2-3. Családban 1 fanatikus fideszes van."

Ezzel semmit sem mondtál, ha nem teszed mellé, hogy hány emberről tudod(!, hiszen mindegyik ismerősödről meg rokonodról nyilván nem is tudsz ilyesmit), hogy melyik pártot támogatja.

2022. okt. 22. 17:51
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

"Baráti körben általában egyetértenek velem."

Ez is pont ugyanolyan semmitmondó, ha azt se tudjuk, hogy te melyik pártot támogatod...

2022. okt. 22. 17:52
 4/18 anonim ***** válasza:
35%
Jelen! A MHM közelebb áll ideológiában, de a Fidesz az esélyesebb arra, hogy a woke-hívő buzulmánimádókat távol tartsák a hatalomtól. Minden egyes reddit hungarys könny és cicahiszti a lelkemet táplálja.
2022. okt. 22. 17:53
 5/18 A kérdező kommentje:
Kettes, 40-45 fő.
2022. okt. 22. 17:53
 6/18 anonim ***** válasza:
53%
3. Igazad van de semmit mondó kérdésre adtam egy semmitmondó választ. Én csak azt mondtam, hogy az ismeretségi köröm véleménye hasonló bizonyos kérdésekben az enyémhez, vagy ha úgy tetszik konzervatívabbak egy liberálisnál. Aztán lehet a libsikre szavaznak.
2022. okt. 22. 17:55
 7/18 anonim ***** válasza:
85%
Az egész családom fanatikus fideszes.
2022. okt. 22. 17:59
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
A családom és a baráti köröm jobboldali, ezen belül vannak a kisebb rossz elvén fideszesek, mi hazánkosok és kiábrándukt nemszavazók. Sima ismerősök között van MZP-fanatikus, kutyapártos és simán fidesz-ellenes. Érdekesseg, hogy kimondottan Gyurcsány-fannal még sosem találkoztam.
2022. okt. 22. 18:01
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Az egész család és baráti kör fideszes. Ez cirka 30 fő.
2022. okt. 22. 18:02
 10/18 anonim ***** válasza:
65%

Közvetlen hozzátartozóim, illetve feleségem csaladjában is mind ellenzékiek, az ő nagyszülei Fideszesek. Egyik testvérem felesége és a családjában mindenki fanatikus Fideszes.

Barátaim között ninca Fideszes, tágabb ismerősi körben vannak, de viszonylag kevesen. Munkahelyemen majdnem mindenki ellenzéki véleményeket hangoztat, egy-két kivétel van, viszont a cégnek vannak üzletei ner érdekeltségekkel, úgyhogy ha bent van valaki, akkor nem megy politizálás.

Nyilván bizonyos mértékben ellenzéki buborékban élek, illetve eleve nem ismerek sok embert, és akiket ismerek sem tartom a legtöbbel rendszeresen a kap solatot. Viszont megjegyzem, sosem válogattam a barátaimat, ismerőseimet politika alapjan, inkabb így alakult.

2022. okt. 22. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!