A magyarok a vágynak kormányváltásra, ha lenne egy új karizmatikus ember a bal oldalon, tehát ha feltűnne egy új ember a bal oldalon és Gyurcsány visszavonulna, akkor nagy eséllyel győznének?
Jelenleg úgy látom hogy Gyurcsány a fő akadálya annak hogy a baloldal megújuljon és amíg nem tud megújulni, addig mindig a FIDESZ fog győzni.
Az előválasztáson meglepő hangulat volt, hogy egy új ember megjelent a színen, egyes közvélemény kutató cégek még ellenzik győzelmet is jósoltak, persze aztán MZP nagyon elrontotta és nemcsak a propaganda miatt vesztett ennyire.. ezért úgy látom az emberek szomjasak egy új arcra egy új politikai el
erőre, nem véletlen jött fel ennyire a Mi hazánk is
Erről beszélek.
Tökmindegy ki indul ellenzékiként, mert mindenkire ugyanazt sütitek rá.
Egyenként és összességükben is.
Ezért nem kell ezzel foglalkozni.
"Kari, Jákob, Makizaj, Fegyőr, Klárika mind-mind Ferivel kötöttek szoros szövetséget, így igen, rájuk bármikor rá lehetett húzni a miniferi jelzőt, ami egyébként örökre tájuk is égett. Ezeknek már komoly babér nem terem az országos politikában.
Az ellenzéki szavazók meg voltak annyira birkák, hogy adtak nekik további 4 évet, ugyanannyi idővel elhalasztva azt, hogy létrejöjjön egy komolyan vehető ellenzék.
Engem ez nem zavar, imádtam a választások előtti színjátékot, azt meg különösen, ahogy utána egymásnak estek. De az se zavarna, ha nem ezek az idióták pályáznának a kormányzati pozíciókra, ha lenne egy értelmes, tehetséges politikusokból álló garnitúra odaát, akik akár vezetni is képesek lennének egy országot.
De ez a ti felelősségetek, ti szavazzátok be ezeket újra és újra a parlamentbe, ahelyett, hogy eltakarítanátok őket örökre, ahogy tettétek korábban az szdsz-szel, mi meg az mdf-fel. Amíg ezeket tartjátok porondon, addig ne várjatok változást."
Az összefogásra szavaztam 2022 ben. Még mindig sokkal jobb, mint újabb 4 évet adni a FIdesznek, aki tönkreveri az országunkat. Erősen kétlem, hogy valaha létrejön majd egy NAGY ÉS IDEÁLIS ellenzék, akire sokak szerint lesz is értelme szavazni. És ha mindez létre is jönne, se biztos, hogy nyernek is. MZP reményt adott, mégis bukott. Persze voltak hibái is. De mi garantálja, hogy valaha is lesz jobb lehetősége az ellenzéknek, mint anno volt MZP előválasztási győzelme után? Arra kell szavazni aki van, és alkalmas leváltani a Fideszt ami 12 éve tönkreveri a nemzetet. Várhatsz te ideális ellenzékre de akkor ne sírjon a kicsi szád, hogy a Fidesz alatt hiperszuper gigamagas infláció van a boltokban, ha életmentő műtétre akkor ad időpontot az állami kórház, hogyha bele is halsz a várakozásba. Cserébe mehetsz magánba horror áron, amit ekkora infláció mellet is nehezebb fizetni, hát még ha az ócsó rezsibe se férsz bele.
Ne szidd akkor az országot se te, se aki így gondolkodik. Mert amikor lett volna lehetőség a FIdesz leváltására elviekben, akkor nem éltetek vele.
"Arra kell szavazni aki van, és alkalmas leváltani a Fideszt ami 12 éve tönkreveri a nemzetet."
De ezek nem alkalmasak leváltani a fideszt, ti meg voltatok annyira buták, hogy adtatok nekik még négy évet, hogy jó pénzért bohóckodjanak a parlamentben. Így esély sincs hogy felnőjön egy normális ellenzék, mert ezektől lehetetlen.
Nem én várok "ideális" ellenzékre, és nem nekem sír a kicsi szám, hanem nektek. Ha neked megfelel ez a bohóccsapat, legyen. Addig is biztos kezekben van az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!