Miért hisznek el mindent a Fideszesek amit az M1en mondanak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 11:26
1/33 anonim válasza:
A legtöbb ember képtelen önállóan gondolkodni, ezért kritika nélkül elhisz bármit, amit a kedvencei mondanak neki. Ez igaz a fideszesekre és a gyurcsányistákra is.
2/33 anonim válasza:
Fideszes vagyok, nem nézek M1-et. Konkrétan mit nem kéne elhinnem?
3/33 anonim válasza:
én például amikor láttam az MZP-t amikor kommentár nélkül vágták be, hogy a "vér fontosabb, mint az olaj"
akkor mondtam is magamban, hogy nem hiszem el, hogy ilyen hülye ember van
5/33 anonim válasza:
Az idiótaság egyfajta adottság.
6/33 anonim válasza:
Ebben része van a nagy osztogatásoknak is. Mert a naiv ember úgy gondolja, hogy ha valaki ad nekem valamit az biztos jószándékú ember és annak lehet hinni.
7/33 anonim válasza:
Kérdező
TE miért hiszel el mindent amit a ballib sajtó mond neked - mint az ilyen baromságot, hogy a fideszesek mindent elhisznek amit az M1-en mondanak?
8/33 anonim válasza:
Nem hisszük el, csak a szánalmas ellenzéki hatalmi játszmák és nyűglődés után rájön az ember, hogy a Fidesznél jelenleg nincs jobb. Amit itt leművelnek a baloldali-reddithungarys kommentelők, az csak újra és újra megerősít ebben.
9/33 anonim válasza:
Mert csak egyszerű programozható NPC-k. Nincs önálló gondolatuk, csak az amit "feltölt" nekik a rendszer.
10/33 anonim válasza:
Egyszerű emberek. Ezért nem is bonyolítják túl a kampányt a fideszesek, elég annyi, hogy stop soros/migráncs/gyurcsány/brüccel/miniferi/nemváltóóvodások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!