Ehhez mit szóltok ? 😧😧😧
2019.-es cikk, a (Rubelfidesz komcsik) nagy kedvenc bohoca keze ebben is benne van.
Ez a cikk 2019.-ben jelent meg
“azt mondta, Putyin mellett a magyar miniszterelnöknek is szerepe volt Trump Ukrajna ellen hangolásában”.
Na ehhez mit szóltok, hogy már 2019.-ben hangoltak Ukrajna ellen, mikor háború se volt még ?
Slava Ukraini🇺🇦
Go Biden administration! 🇺🇸🤝🇭🇺
amúgy nézz már utána, hogy hájgombóc gyurcsányné gazdádnak ki volt a nagyapja
ha már ennyire meggyűlöltétek az orosz megszállókat
aztán a donáth nusiét is”
Akkor a Fideszes vezetőket, Toth “Toroczkai” Lacit …
szóval akkor ki is a dobrev nagypapája?
mi a családi villa története?
akkor még oroszország anyácska volt
ti amúgy mindenkit elárultok?
egyel több ok az eltávolításotokra
ezt felfogom annak, hogy nagyon jól tudod, hogy ki volt, csak a féreg mentalitásod miatt kanyarodik arra a szád, hogy NAÁSAZÓÓÓÓRBÁÁÁÁN bürühühüh
“ kérdező, és a te ükapád, aki koncentrációs táborban halt meg? mert részegen kiesett az őrtoronyból”
Maradjunk a dédnél, mert nem vagyok az ük korban. Ha ő ott halt volna, meg akkor nem élnék. :) De sikeresen hazajött a háborúból és utána lett családja.
"A kérdésre írt válaszod: Ehhez mit szóltok ? 😧😧😧
"de szánalmas az ilyen "Rubelfidesz komcsik, Slava Ukraini, Go Biden administration"-os vergődő gyökerek"
Az üzenet szövege:
Mondod te, akik dollárbaloldalaznak ?
én a 6. kommentet írtam, de sehol se látom a dollárbaloldal kifejezést benne"
de ne hagyd abba, vergődj még, jó röhögni rajtad 😁😁😁😁
11:14
Ezek vagytok ti, akik mindent is kiforgatnak
amúgy jól elvagyunk, úgy látom :D
megy nekünk a gyűlölködés :D
Orbán legalább ennyit elért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!