Kint lesztek október 23-án ezen a megmozduláson? Ha nem, miért?
Én kint leszek. Röhejes hogy a mocskos féreg gyilkosok szabadlábon élnek gondtalanul, míg egy hazafi már hosszú évek óta börtönben van.
Számomra a valódi jobboldaliak, akik a Mi Hazánk Mozgalmat és a társszervezeteket támogatják, ők a MAGYAROK. A többi ember csak egy tömeg, akikkel egy nyelvet beszélek és egy területen lakunk.
1.Nem, mert az egész nem érdekel.
2. Egy olyan néppel aki nyíltan támogatja az orosz agressziót, lakóházak szétlövetését, civilek kivégzését, meg semmi kedvem nincs ünnepelni.
Én írtam a 8.dik hozzászólást, elég vicces lenne megemlékezést tartani. Az EU legoroszpártibb országában.
Mondanák az oroszok leverték a szabadságharcunkat, vérbefolytották függetlenségi követeléseinket, erre sok magyar megszomorodna, valaki bejelentené Ukrajnában is ezt csinálják erre a nép igen jól teszik az ukránokkal.
Érdekes álszenten szomorkodunk 56-on, miközben az orosz agresszíót, lakóházak szétlövését, ukrán emberek kivégzésén meg röhögünk, lásd való élet, Facebook hozzászólások.
Vicces lenne, egy megemlékezés annyi biztos.
1956 szabadságharc leverése=rossz dolog
2022 Ukrajna= jó dolog, jól teszik húzogatták a medve bajszát.
Lassan pár év és 1956os úgy fogják emlegetni, hogy egy fasiszta fiatalok kirohanása volt, sok agymosott Fideszes meg ennek is tapsol ,mert a vezér mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!