Amikor rosszul mennek az országban a dolgok akkor Brüsszel, külföld a hibás, de amikor jól mennek akkor az a kormány érdeme, nem lehet hogy amikor jól éltünk akkor az nem is a Fidesz érdemes volt, hanem a globális gazdasági konjunktúráé?
Mihez képest? Tudom, hogy a balliberális őrjöngők gyűlölik ezt hallani, de a szoci kormányokhoz képest bármikor kiállják az összevetést.
Az, hogy meg, hogy brüsszel hülye döntéseket szeret hozni azt nem orbán találta ki, ezt kb minden EU-s országban így érzik most.
"Én most is jól élek. Idénre kb 3%-os reálbér csökkenés várható mindössze, ez egy kerítési különbözet."
Amikor a covid miatt százezrek váltak ideiglenesen munkanélkülivé, akkor is nőtt az átlagbér, attól még ez semmit nem jelentett. Arról nem is beszélve, hogy az élelmiszerek inflációja jóval magasabb, ergo a társadalom fele, akiknek az élelmiszer volt a legnagyobb kiadásuk, kapásból szop*ágra került.
Az már csak a hab a tortán, hogy egyikőtök sem a kérdésre válaszolt.
"a kérdésre válaszoltunk, csak nyilván azzal kellett kezdeni, hogy az állító kérdés hazugságait gyorsan rendbe rakjuk"
Akkor olvasd el még kétszer a kérdést, mert nyelvtanilag sem jön ki, hogy te megválaszoltad volna.
5: Egy kis elemi logika: a kérdező azt mondta, "jól éltünk" tehát arra utal, hogy most nem élhetünk jól. Ezt kellett helyretenni.
Amúgy te sem a kérdésre válaszoltál.
"Akkor olvasd el még kétszer a kérdést, mert nyelvtanilag sem jön ki, hogy te megválaszoltad volna."
két dolgot vetett fel, mind a kettőre válaszoltam
az, hogy a kérdésre irányított válasz van, mert egy hazug dolgon alapul az nem az én hibám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!