Mi a véleményetek az új Fideszes ötletről,az energiaválság miatti kijárási tilalomról?
Komló Fideszes polgármestere szerint a spórolás miatt ki kell kapcsolni az utcai közvilágítást,és emiatt kijárási tilalmat kell bevezetni a közbiztonság miatt.
Mi a véleményetek,támogatnátok hogy országos legyen az új energiaválság miatti kijárási tilalom?
#8-nak:
Nyugalom!
Most léptem fel, egyébként pedig SOHA nem nézek vissza korábbi kérdéseket.
Tehát ha legközelebb ilyent tervezel, akkor javaslom a privit!
Most átlépek a kérdésedre.
Már az este 8-as országos takarodó is egy agyrém volt a covid idején, de úgy fest, hogy az agyatlanság ragályosabb, mint a vírus.
Az ilyen ötletnek a gazdáját kellene bezárni, de nem csak éjszakára, ha már ennyire lelkes híve a mozgásszabadság önkényes korlátozásának.
"komlón energiahiány
azt hiszem ez a liberalizmus újabb igazi diadala"
Nincs ott a mai viszonyok között kitermelhető szénvagyon. Sok szén van még, de a mecseki szénmezők jellemzően töredezettek, így minden gépesítési törekvés kudarcot vallott az elmúlt 50 évben. Olyan meg, aki 40 cm magas résben oldalán fekve bontókalapáccsal gerjeszti a tüdejébe a szénport, olyan ember ma már nem akad horogra.
#13-nak:
Qrvára nem egy polgármester fogja vezényelni a rendőröket.
A rendőrség a belügyminisztérium KIZÁRÓLAGOS egysége.
Vagy mégis mit képzelsz? Mi a rendőrök feladata? Egy polgármester agybajának törvényi rangra emelése, és betartatása?
az önkormányzat hoz egy rendeletet, az önkormányzati rendészet meg betartja
vagy akár a polgárőrség
És egy rendőr nélkül önkényeskedő polgiőrt fejjel előre raknának a kukába, vázze! Főleg KOMLÓN! XDXDXD
És azt se feledjük, hogy a polgármester kéznél van a helyieknek!
Ez meghülyült? Nem tüntetnének a háza előtt, hanem rágyújtanák!
#16-nak:
Te nem ismered Komlót, igaz?
Én igen.
Tilalom nem kell, kijárási ellenjavallat kell, hirdetve hogy a világítás hiánya miatt csökken a közbiztonság, és a látási viszonyok.
Én lehet hogy szívesebben lennék úgy kint, mert a közvilágítás nem vakítana el, meg a sok droid nem tudna menni plázázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!