Melyik politikust kívánod miniszterelnöknek?
Az én rangsorom, szimpátia alapján:
1. Márki-Zay Péter (okos, tisztességes ember, nyugati szellemiségű, liberális konzervatív, pont mint én)
2. Karácsony Gergely (valószínűleg alkalmatlan lenne ilyen nagy megbízásra, és ő maga sem akarna miniszterelnök lenni, de a zöldpolitika számomra is fontos, mint számára)
3. Jakab Péter (nagyon demagóg, populista, sok vádat fel lehetne hozni ellene, hogy csak a pénzért csinálja az egészet, de én úgy látom, hogy kitartó és akaratos, szerintem tényleg szeretné megváltoztatni ezt az országot, mert ha csak a parlamentben szeretne üldögélni a fizuért, akkor nem követelné most hangosan a parlament feloszlatását)
4. Dobrev Klára (Apró-család sarja, tolvaj Gyurcsány felesége, nem akarom ezt a klánt hatalomra juttatni, meg nekem ők már túl liberálisak, nem akarok full woke, amcsi style országot)
5. Toroczkai László (túl radikális, egy homofób, rasszista elemeket továbbvivő, kvázi-hungarista párt vezetője, egyáltalán nem nyugatias, sőt inkább a keleti diktatúrák módszereire emlékeztet a programjuk sok ponton, de azért Orbán helyett kipróbálnám, hátha ő nem lopna ennyit)
6. Orbán Viktor (borzalmas vezető, minden magyart tönkretesz a politikájával, demagóg, populista, folyamatosan hazudik, nyugatellenes, putyinista, végtelenül korrupt, az eddigi legrosszabb miniszterelnök)
Miért gondolod, hogy Orbán minden magyart tönkretesz?
Hogy tudod tapasztalni, hogy minden magyart tönkretesz, mikor neked csak magadról és az ismertségi körödről van élményed, ami kb a lakosság 0,01%-a? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!