A magyar kormányfő miért nem érti meg végre hogy az Oroszország elleni szankciókra szükség van a háború mielőbbi befejezése érdekében? Miért megy szembe egész Európával?
Akinek van esze, elmagyarázná, ha szépen megkérem, hogy lehet az, hogy februárban a magyar miniszterelnök aláir egy 15 évre szóló szerződést, nyomott gázárral, amire ő és Putyin is garanciát vállal, majd a magyar külögyminiszter, havonta repül ki Moszkvába, újabb és újabb gáz és energiaszerződéseket aláirni és még pluszba szinte Moszkvából jár haza Magyarországra aludni néha, szóval, az hogy lehet, hogy ennek ellenére a gáz ára emelkedik, mikor a szankciók nem is vonatkoznak a korábban megkötött energiaszerződésekre?
Kérem szépen, hogy valaki, akinek van esze, magyarázza már el nekem, mert én nem értem! Köszönöm!
13as és az a legszebb, hogy Oroszország szerződést szeg, de Brüsszel a hibás.
Mi ez, ha nem hazaárulás?
Úgy kampányolt a választás előtt, hogy csak ő tudja garantálni az energiaellátásunkat, egy csomószor jelentették be, hogy milyen hiper-szuper gázszerződésünk van, mennyire stabil stb... ehhez képest most ott tartunk, hogy nincs gáz és az is jóval drágább a piaci árnál, hogy a fenébe lehet?!
És a szankciók nem tértek ki nyáron az energiahordózkra!
19:37: az olajra és a gázra még most sem vonatkoznak.
Mellesleg a világpiaci ár felett kapjuk őket, és egyre inkább, mert a holland tőzsdén a gáz ára már csak harmada a júniusinak.
A szankciók tönkretették a covidbizniszt!
Cilike is eltűnt a médiából!
Merkely se mutogatja magát a szexvideó óta.
Győrfit sem fizetik már a reklámok után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!