Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Oroszország nyeri a háborút...

Ha Oroszország nyeri a háborút akkor várhatóan kapunk Ukrajnából egy falatot így, hogy a kormányunk mellettük állt részben?

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 16:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ha netalán tán, ez be is következne, akkor valószínűleg ezt a szlovákok, a románok, a szerbek, és a horvátok ölbe tett kézzel néznék. Szerintem, ha mi Magyarok netalán tán el is akarnánk foglalni és, ha lenne is rálehetőség akkor se tudnánk Kárpátalját elfoglalni, mivel szerintem egyből nekünk rontanának a szlovákok, a románok, a szerbek, és a horvátok, és ezzel a hadsereggel a mi nekünk van nem biztos, hogy egy több frontos támadás visszaverésére képesek lennénk, ahoz felszerelés és ember létszám is kellene. Na most ez a politikai klientúra, akik KJ örökségén marakodnak, minden elkövettek, hogy itt minél kevesebb magyar legyen.
2022. okt. 20. 17:26
 22/49 anonim ***** válasza:
Nekünk Magyaroknak előbb a KJ után itt maradt hiénáktól kellene megszabadulni.
2022. okt. 20. 17:28
 23/49 anonim ***** válasza:
16%
Az Eu szét fog hullani. Az egyetlen okos döntés még most kilépni. Támogatni mindenben az oroszokat, elvégre ha nem is a magyar támogatások miatt te az atomok bevetése miatt győzni fognak! Miért ilyen ostobák a vezetőink, hogy nem lépünk ki mielőtt széthullik az Eu? Oroszországhoz kéne csatlakozni és Kínával haverkodni. Ha bevet pár atomrakétát Putyin és győz, minden megváltozik majd. Ennek szurkolok, csak a vezetőink nem elég tökösek a jó döntés meghozatalára.
2022. okt. 20. 18:00
 24/49 A kérdező kommentje:

Mivan? Mi a fenét foglalkozna vele Szlovákia,Románia, stb , hogy mi mit csinálunk a Kárpátalján?

2022. okt. 20. 18:06
 25/49 A kérdező kommentje:

Főleg ha az oroszok pártján tennénk ezt szerinted megtámadnák Oroszország szövetségesét csak úgy? Mi van??

2022. okt. 20. 18:07
 26/49 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem annyira azért az oroszok nem szeretnek minket, csak jók vagyunk nekik az EU bomlasztásához, meg amerika bosszantásához.
2022. okt. 20. 18:17
 27/49 anonim ***** válasza:
61%
Ez a háború legalább jó volt arra, hogy a magyar jobboldal végre kimutassa a foga fehérjét. Jól döntöttem hogy elhúztam abból a pöcegödörből. Bolondokból áll az egész ország. Lehet azért ilyen csórók.
2022. okt. 20. 18:23
 28/49 anonim ***** válasza:
23%
Bízok abban, hogy Kárpátalját visszakaphatjuk, bár egyetértek azokkal akik itt azt írták, hogy Orbánnak illene végre nyíltabban, és velősebben kiállni az oroszok mellett. Pl a Natoból kilépést már a háború kitörésekor meg kellett volna kezdeni. Talán még nem késő, és az Orbán-Putyin páros nyélbe üti a XXI. századi magyar történelem legnagyobb horderejű eseményét.
2022. okt. 20. 19:08
 29/49 anonim ***** válasza:
68%
Álmodozni aztán tudnak itt, azt meg kell hagyni.
2022. okt. 20. 19:42
 30/49 anonim ***** válasza:
65%

“ kapunk Ukrajnából egy falatot ”

Így megfelel ?

Tessék jobb oldalra figyelj ott van. 😉

[link]

2022. okt. 20. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!