Orbán Viktornak mi dolga van Brüsszelbe?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 15:00
1/17 anonim válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket. A múltkor az volt a nagy kérdés, hogy miért találkozott Ursulával.
Talán azért, mert vezető politikus és az a dolga, hogy más vezető politikusokkal tárgyaljon?
Mint Eu-s ország, a miniszterelnökünknek időnként be kell néznia az EU-s gyűlésekre, pl szavazni.. ilyesmi...
Röviden: ez a dolga.
2/17 anonim válasza:
EU csúcs van. Nyilván ő az egyik főszereplő, energetikai és szankciós témák...
4/17 anonim válasza:
Valaki segitene megmagyarázni azt, hogy, ha februárban aláriunk egy 15 évre szóló gázszerződést, nyomott áron, majd a magyar külögyminiszter havonta jelent be újabb és újabb gázszerződéseket az, hogy függ össze azokkal a szankciókkal, amik nem is érintik a gázszerződéseket és, hogy lehet, hogy az aláirt szerződések és Putyin és Orbán garanciájának ellenére ennyire emelkedett a magyar gáz ára? Én nem értem.
6/17 anonim válasza:
Megmondják neki kap-e pénzt vagy nem
7/17 anonim válasza:
Folytatja a kuncsorgást a pénzekért. Aztán hazajön, és előadja a kamut, hogy megint mekkorát harcolt ellenük.
8/17 anonim válasza:
Mi dolga, mi dolga? Harcolni ment természetesen. Mint mindig.
9/17 anonim válasza:
MEg kuncsorogni, hogy ázik-fázik a fater Hatvanpusztán. Ha már az építésére adtak pénzt próbál kérni a fenntartására is.
10/17 anonim válasza:
Nem tudni, de egy biztos: mindenért Brüsszel lesz a hibás, és Orbán a magyar nép jótevő szabadságharcosa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!