Mi lehet az oka az egyre nagyobb pedagógus sztrájknak, polgári engedetlenségnek?
Figyelt kérdés
Egy kisvárosban élek, itt még soha nem volt pedagógus tüntetés, ma teljesen elképedtem de a helyi gimi teljesen kint áll..ma az összes tanár nem hajlandó dolgozni...
2022. okt. 20. 08:39
21/23 anonim válasza:
Jesszus, ne mutogassunk már arra, mi volt 12 éve. Nem hiszem, hogy a tanárok elégedettek lennének a havi 200 ezres fizetésekkel, ki nem fizetett túlórákkal, adminisztrációval. Nincs semmi életpályamodell, nincsenek fiatal tanárok, nem lesz utánpótlás, de te csak elmúltnyolcévezzél te szerencsétlen. A gazdáidnak 12 éve volt javítani, nem most kell beblöffölni valamit, miután látják, hogy valami elkezdődik a népnél, hozzáteszem az is vicc
22/23 anonim válasza:
Az, hogy mi volt 12 éve a Fidesz előtt, nem mentség arra, hogy a Fidesz IS leszarta az oktatást. Nekem is van pedagógus a családomban, látom, mi van.
23/23 anonim válasza:
Mert a 30-as éveikben járó tanárok is csak nettó 207 ezer forintot visznek haza. Saját lakása a legtöbbnek nincs, miből is lenne?, így meg esélyük sincs emberhez méltó életre. Én takarítok egy iskolában, 8 általánossal többet keresek, mint a fiatal tanárok itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!