A Miniszterelnök úr miért nem tart beszédet Budapesten október 23-án és miért nem tartanak központi megemlékezést?
Jelen korban egy miniszterelnöki beszédben kikerülhetetlen lenne a párhuzam 56 és Ukrajna vedekezése az orosz támadás ellen.
Mivel pedig orbán az eu ellensége és az agresszor putyin oldalán áll, így kínos lenne lenne neki beszédet mondani az 56os magyarok mellett az oroszok ellen...köp.
"Nincs jelentősége"
De, nagyon is van jelentősége. Itt nem az a lényeg, hogy alkalmatlan politikusok miket makognak, hanem hogy eljutottunk arra a szintre, hogy a hatalmon levő kormánypárt beleszarik egy nemzeti ünnepbe. Egy központi ünnepség nem csak Vitya beszédéről szólna. És ez nem az első alkalom.
Hogy nem tud vele mit kezdeni, vagy nem akar vele mit kezdeni, az egy jó kérdés. Az is, hogy egy tudatos emlékezetpolitikai rombolást végez vagy csak egyszerűen fél, mert október 23. egy olyan ünnep, ami a mostani pattanásig feszült társadalmi helyzetben olaj lehet a tűzre.
Mert Orbán azt csinál, amihez érdeke fűződik, amivel nyerne, vagy legalábbis amiről azt gondolja. Ezt tette régen is, meg ma is. Talán az eleje fele nem ilyen volt de ebben sem vagyok biztos, de már nagyon rég óta rettentően alattomos ember.
De te rájuk szavaztál 2022 ben, pedig akkor is ilyenek voltak. :))
Már nem tudom, hogy mit gondltam áprilisban de nem hittem volna, hogy ekkora lesz a gáz. Valahol talán én is hittem neki, pedig összefogásra szavaztam áprilisban. De azt tudtam róla, hogy egy hazug gheci korrupt már 2022 előtt is!
Részemről mindig is gusztustalan volt, ahogy a Fidesz kezelte az október 23-i Nemzeti ünnepünket összekötve a "Gyurcsányi terrorral".
Eddig is érezhetően nem szólt másról, csak arról, hogy kamu 56-os párhuzamokat vonva elmondhassák, hogy ő mennyire harcolnak a gonosz gyurcsányi terror ellen.
Volt itt minden, békemenet, lengyel jó barátok.
Tessék itt egy kormánypárti ORIGO cikk:
Egyszerűen már az undorító, hogy az egyik legfontosabb, legnagyobb megemlékezésünket tiporják, tiporták sárba eddig is.
Vagy a "békamenetet" is felhasználták arra, hogy ők megmutassák, kiállnak a nemzeti függetlenségért.
Erre itt van egy Ukrajnai helyzet, hol marad a békemenet? Hát nyilván cinkes lenne kiállni és párhuzamot vonni, most, hogy az egykori "felszabadítónk" éppen "nácitlanítja" Ukrajnát.
Egyébként egy fidesz szavazót még ez sem képes kiábrándítani a vallásából?
Hogy orbán Magyar hősöket fog leköpni vasárnap...csak hogy nyaljon a féreg oroszoknak és putyinnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!