Hogy lehet, hogy egyedüliként szeretnénk a világon békét, úgy, hogy közben hadsereget akarunk fejleszteni Ukrajnával szemben?
Csak a lényeget nem értetted meg.
"Csak a lényeget nem értetted meg."
Mert már az elején nem volt semmi értelme, csak a szokásos ballib "majd megvéd más" hülyeséget szajkózod. Na ezért kell fejleszteni a haderőt és nem másra hagyatkozni, a ballibek azonnal letennék a fegyvert és mentenék a szaros életüket, a woke-férgekben sosem volt hazaszeretet.
24-es, de közben meg szembe megyünk azzal a kultúrkörrel, aminek meg a tagjai vagyunk és, akik ténylegesen meg tudnának minket védeni, csak időközben most már ott tartunk, hogy a közvetlen kultúrkörünk lett az ellenségünk és az ő ellenségükhöz szeretnénk tartozni.
kész agyrém lett ez az ország.
25-ös, kérlek hagyd abba a ballibezést, egyikünk sem irt ilyen stilusban, kérlek te se tedd!
Mi nem politikusok vagyunk, nem vagyunk párttagok sem.
Nem akarunk háborút és nem akarunk a ruszkik alá tartozni.
Akkor olvasd el még egyszer, mert semmi ilyet nem írtam.
Én arról írtam, hogy mivel az egyszereplős közbeszerzéseknek egyelőre leáldozott, ezért új ellopható forrásokat kellett találni a klientúra számára.
Meg érdekességként egy régi tanulmányról.
Te olyan vagy mint Don Quiote, aki óriásokat lát ott ahol csak szélmalmok állnak?
29-es, ezért akartunk a NATO-hoz és az EU-hoz tartozni, hogy ne a katonaság legyen a szabadságunk alapja.
Én nem szeretnék hadseregfejletést, amikor NATO tagok vagyunk. Köszömöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!