A fideszesek belefáradtak a sok ikszelgetésbe?
2022. okt. 17. 11:17
1/11 anonim válasza:
Vagy inkább az emberek kezdenek belefáradni a fideszbe, ahogy látják a különbséget a propaganda és a valóság között.
2/11 árokpart válasza:
Nem, hanem már nem nagyon van aki Fideszes lenne.
3/11 anonim válasza:
Vagy csak volt egy épkézláb, szimpatikus független jelölt. Önkormányzati képviselő-válszátson ez a döntő.
4/11 anonim válasza:
Árokpart, tényleg elment az eszed?
Vagy kitaláltad, hogy most a "teljes erővel megyek a falnak" hülyeséget fogod nyomni?
Aztán majd pislogsz megint a következő választáson, hogy "nem értem, hogyan nyerhetett a fidesz megint"????
5/11 A kérdező kommentje:
#2 Látod Árokpart, amint nem értesz egyet valamiben a kormánnyal rögtön libsi-hazaáruló Gyurcsányista őrült leszel. Tökmindegy hogy előtte ajnároztad őket 12 évig. Rákosi retró.
2022. okt. 17. 11:23
6/11 anonim válasza:
#5 Látom nem megy neked az olvasás. de várom hogy megmutasd hol van olyasmi leírva amiket te hallucináltál.
A valóságot is így fogod fel, valami tök más jelenik meg a fejedben.
nem kéne annyit inni vagy dobd el amit szedsz - már megártott!
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Hát ez valóban rettenetes. Kérnék időpontot a pszichiátriára, de azt mondják nincs orvos.
2022. okt. 17. 11:30
8/11 anonim válasza:
Nem szólt előre a Viktor, így elfelejtettek átbuszoztatni egy csapat nyuggert.
9/11 anonim válasza:
5: nem az a baj, hogy Árokpart minden alkalommal mást gondol, hanem hogy azt hiszi, az egész ország olyan hülye, mint ő.
10/11 árokpart válasza:
4-es Hidd el a nyakam rá, hogy ezúttal nem fog nyerni. Nézd meg ha más nem itt vagyok rá az élő példa aki fideszes volt akkor én az voltam. Szerinted hányan lehetünk akik azt mondják, hogy elég? Jó ha maradtatok május óta kb. 700 ezren akik szavaznátok rá. Lassan az SZDSZ sorsára jut a Fidesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!