Franciaországban a híradások szerint elégedetlenek az emberek a fizetésük vásárlóerejével. Vajon itthon elégedettek az emberek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 10:10
11/16 anonim válasza:
egészségedre! Az a része nem zavar, hogy csak az éppen aktuális piros matricás termékek elérhetöek számodra annak ellenére, hogy tanultál, dolgozol és adót fizetsz?
12/16 anonim válasza:
Hozzáférek a nem akcióshoz is ha akarok azon a pénzen amit az akcióson megspóroltam :)
Van kínálat mindenkinek!
Ez valódi verseny ami most megy!
13/16 anonim válasza:
Nem tudnak "árpiramist" építeni, mert ki vannak rángatva az árstoppos cuccokkal és a hozzájuk kapcsolódókkal a téglák!
Így valóban azt veheted ami megéri és nem amit éppen el akarnak adni!
Így működik a demokrácia!
14/16 anonim válasza:
Nekem mindig marad megtakarításra, én nagyjából elégedett vagyok. Persze látom a drágulást én is.
15/16 anonim válasza:
Orbán Jól nyomja, mert Magyarország olyan lesz mint a SÜN, minnél jobban támadod kívülről annál inkább tüskés lesz kifelé, belül pedig biztonságos!
16/16 anonim válasza:
Én se panaszkodok, én nettó 400 ezret keresek, párom nettó 270-et.
Én ebben a hónapban is 250 ezret félreraktam párom is úgy egy százast, bár ő jobban költekezik, mert fiatalabb, nameg nő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!