Mikor jönnek már rá az emberek, hogy Gyurcsány remek miniszterelnök volt, csak annak idején szimplán nem volt szerencséje a válsággal?
És arra ki adott utasitást, hogy tankot lopjanak és tankkal masirozzanak a tömegben?
Nettó puccskisérlet volt a fidesz részéről, megpróbálták fociultrákkal és a Vonáékkal bedönteni a kormányt.
Tényleg nem fogod fel, hogy megdönteni csak egy arra alkalmatlant lehet, akivel szemben van elégedettlenség?
A fociultrás dumád szimpla balos csúsztatás.
A Kossuth teret nem fociultrák töltötték meg hetekig.
Ne legyél már ennyire Bolgár úr.
A mantrát nyomjátok, nem veszed észre, hogy ebben a sárban dagonyázva veszítetek újra meg újra?
Nyomhatjátok a mantrát fideszbohócok, hogy mennyire szar volt Gyurcsány, de ez nem igaz...
Minden téren alkalmasabb volt a jelenlegi vezetésnél...
Ugye azok a fránya számok...
Nem, azért nem fogom fel, mert ott voltam az utcákon és láttam, hogy mi történik. Csoportok irányitották a tömeget, hogy ki, merre menjen és azóta be is bizonyosodott, hogy Fideszes vezetők is benne voltak, bőven, Szijjártótól Deutchig. Október 24-én lent voltam a felszabtéri aluljáróban, ahol volt boltos, aki siratta a szétvert boltját és elég egyértelműsitették, hogy kik voltak ott.
Nem vagyok elfogult baloldali, nem vagyok Gyurcsányista, elismerem, hogy voltak hibái, nem volt jó a kormányzása, de ettől még vandalista ellenes vagyok és azellen vagyok, hogy történelmethamisitsunk és, máshogy tüntessük fel, hogy mi történt pontosan.
Nettó puccskisérlet volt 2006, semmi más.
Sokan voltunk ott. Irányítás nélkül. Nettó felháborodásból egy sikertelen és alkalmatlan kormányzás miatt.
Ha Téged irányítani kellett, az a Te bajod.
"Kapitány nem attól lesz valaki, hogy megválasztják. Kapitány attól lesz valaki, hogy biztonsággal, biztonságos úton, biztonságos kikötő felé vezeti a hajót. Aki a hajót viharba vezeti, aki nem éri el a kikötőt, aki nem ér oda a kívánt célhoz, az lehet, hogy ott állt a kormánynál, lehet, hogy döntött, de végül azok, akik rábízták a hajó sorsát, ők azt gondolják, hogy talán nem ez a legjobb kapitány. És azt hiszem, hogy igazuk van."
-Gyurcsány Ferenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!