A kedves VIKTORUNK meddig akarja még emelni az élelmiszer árakat?
"Egy éve ami konzervet vettem 329 forint volt a spárban, ami egy jó ideje 499 forint. Egy hete is 499 volt, ma lesek, hogy már most meg 549 forint. Meddig csinálja ezt?"
Ezt a spár csinálja. Én már egy éve is megmondtam volna, hogy messzire kerüld el. ;-)
Nem csoda, hogy itt tart ez az ország, ha van, aki azt képzeli, hogy Viktor emeli az élelmiszerárakat.
Nem. Ő pont bizonyos élelmiszerek árát rögzítette. Szerintem ugyan ez nem fér bele a piacgazdaságba, és pont nem kéne ebbe beleszólnia, de az tény, hogy olyat sosem tett Viktor, hogy kötelezte volna a boltokat, hogy emeljenek árat.
a buta proli legalább örülne, hogy jó neki, ha már szart sem ért a világból
"sosem tett Viktor, hogy kötelezte volna a boltokat, hogy emeljenek árat."
Nem ? :D
-18% ról 27% ra emelte az áfát
-Megnövelte a vállalkozások adóterhét
-Az üzemanyag árak emelésével folyamatosan emelésre kényszeríti a vállalkozásokat
-A hatósági árak pont minden más árát felnyomják hiszen a boltos nyereségre akar kijönni.
Meg pár száz hasonló intézkedés. Ugye ha megbököm a kezed tűvel max kiserken pár csepp vér, de ha ezt pár százszor csinálom azért mégiscsak elvérzel.....
"-18% ról 27% ra emelte az áfát"
hazug kis gyurcsányproli, az általános 25%-os áfából hozott létre négy kulcsot 0,5,18,27
máshol hazudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!