Támogatnád a szovjet emlékmű elbontását a Szabadság térről?
Sajnos az ellenzéknek túl nagy a befolyása, így 2/3-al sem tudta az Orbán kormány és Tarlós eltávolítani és visszaállítani az ereklyés országzászlót..
Mik a mostani esélyek?
igen az apró antal unokáját védi a fidesz taps-taps
sír üvöltve a kérdező : már megváltoztak! mint a jobbik is!
még mindig a dobrev gazdád a kommunista, és akkor most az oroszok is dobják ki a magyar dögcéduálakt oroszországban?
na ez a kommunista kedves vörösfejű balliba! leszarni ilyen alapvető dolgokat, csak a múltat eltöröni
Ahogy 6-os os írta, mivel katonák nyugszanak ott, így nem lehet csak úgy eltávolítani, nemzetközi megállapodás van rá.
Ettől függetlenük a csillag azért lekerülhetne, a feliratot meg át lehetne úgy fogalmazni, hogy Budapest ostroma során elhunyt katonák emlékére.
Én úgy tudom, hogy a rendszerváltáskor úgy egyeztünk meg az orosz féllel, hogy az az emlékmű marad, cserébe ők tovább gondozzák a Don-kanyarban elesett katonáink sírjait. Én azért letárgyalnám velük az emlékmű áthelyezését egy katonai temetőbe pl.
#19 Így van. Budapest ostromakor azt hiszem öt szovjet katonát temettek el oda, de őket később exhumálták valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!