Balosok, mikor mondanátok, hogy valamit tenni kéne a migránsok ellen?
fú de szánalmas vergődés a kérdésnek előadott helirogán féle propaganda mantra :D
ezért nem kapsz majd farhátat tesó :D
Ott van a recesszió közeli helyzet és a munkaerő hiány.
Fel lehetne venni őket a gyárakba és a Mészáros és Mészáros KFT-be, igy a tanároknak és a diákoknak már egyből nem lenne hely, hová hajtani őket, igy kénytelenek lennének az iskolában maradni és oktatni és tanulni.
Mielőtt kiadta a fidesz a letelepedési engedélyt nekik.
2) nincs munkaerőhiány ha nem éhbérért dolgoztatnak itthon.
Ők ilyet soha nem mondanak.
A német migránssimogató kamaszlányt megerőszakolta egy arab, és utána is úgy érezte, hogy a németek nem voltak elég megértőek az arabokkal, azért lett az a férfi ilyen erőszakos.
Kedves kérdező pont a Fidesz importálja százezrével a migránsokat. Ők már itt vannak. Nem a baloldal osztogatott letelepedési kötvényt és állampolgárságot, tízezrével európai vízumot, etc.
Nem értem a kérdést.
Meg nem mondom, melyik csatornán nemrég volt valami hír a tévében, hogy már nem mernek otthon aludni idős emberek, mert bezörgetnek hozzájuk. Most hirtelen rákeresve meg ezt találtam:
https://www.youtube.com/watch?v=7a4vma6W4CE
Nem tudom, ki ez a fazon, de ő is erről beszél.
Szóval ha 2015-ben sem volt gáz a helyzet, meg mostanában sem, akkor mikor mondanátok, hogy valamit azért most már mégiscsak tenni kéne? Ha mi történne?
"Nem értem a kérdést."
Azokról beszélek, akik illegálisan jönnek be, embercsempészek segítségével, aztán zaklatják az itteni lakosságot. Nem pedig azokról, akik letelepedési kötvénnyel. (Fogalmam sincs a letelepedési kötvényekről amúgy, és nem is az érdekel most.)
"nincs munkaerőhiány ha nem éhbérért dolgoztatnak itthon."
Egymillió ötvenet fizet a Waberers és csak ukránok meg románok jönnek. Ha nincs munkaerőhiány akkor mért nem magyarok? Vagy te mennyit kapsz ha ez éhbér? Hárommilliót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!