Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok, mikor mondanátok,...

Balosok, mikor mondanátok, hogy valamit tenni kéne a migránsok ellen?

Figyelt kérdés

2022. okt. 16. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

fú de szánalmas vergődés a kérdésnek előadott helirogán féle propaganda mantra :D

ezért nem kapsz majd farhátat tesó :D

2022. okt. 16. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
31%

Ott van a recesszió közeli helyzet és a munkaerő hiány.

Fel lehetne venni őket a gyárakba és a Mészáros és Mészáros KFT-be, igy a tanároknak és a diákoknak már egyből nem lenne hely, hová hajtani őket, igy kénytelenek lennének az iskolában maradni és oktatni és tanulni.

2022. okt. 16. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

Mielőtt kiadta a fidesz a letelepedési engedélyt nekik.

2) nincs munkaerőhiány ha nem éhbérért dolgoztatnak itthon.

2022. okt. 16. 18:45
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

Ők ilyet soha nem mondanak.

A német migránssimogató kamaszlányt megerőszakolta egy arab, és utána is úgy érezte, hogy a németek nem voltak elég megértőek az arabokkal, azért lett az a férfi ilyen erőszakos.

2022. okt. 16. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
Én fideszes vagyok de azt mondom nem kell tenni semmit a migránsok ellen, vonatra feltenni őket és hadd menjenek ahova akarnak.
2022. okt. 16. 18:48
 6/13 Fsms ***** válasza:
58%

Kedves kérdező pont a Fidesz importálja százezrével a migránsokat. Ők már itt vannak. Nem a baloldal osztogatott letelepedési kötvényt és állampolgárságot, tízezrével európai vízumot, etc.

Nem értem a kérdést.

2022. okt. 16. 18:48
 7/13 anonim ***** válasza:
21%
Nam a migránsokkal kell foglalkozni hanem a tanárok bérével meg hogy megkapjuk az eu pénzt.
2022. okt. 16. 18:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Meg nem mondom, melyik csatornán nemrég volt valami hír a tévében, hogy már nem mernek otthon aludni idős emberek, mert bezörgetnek hozzájuk. Most hirtelen rákeresve meg ezt találtam:

https://www.youtube.com/watch?v=7a4vma6W4CE

Nem tudom, ki ez a fazon, de ő is erről beszél.

Szóval ha 2015-ben sem volt gáz a helyzet, meg mostanában sem, akkor mikor mondanátok, hogy valamit azért most már mégiscsak tenni kéne? Ha mi történne?

2022. okt. 16. 18:53
 9/13 A kérdező kommentje:

"Nem értem a kérdést."

Azokról beszélek, akik illegálisan jönnek be, embercsempészek segítségével, aztán zaklatják az itteni lakosságot. Nem pedig azokról, akik letelepedési kötvénnyel. (Fogalmam sincs a letelepedési kötvényekről amúgy, és nem is az érdekel most.)

2022. okt. 16. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

"nincs munkaerőhiány ha nem éhbérért dolgoztatnak itthon."

Egymillió ötvenet fizet a Waberers és csak ukránok meg románok jönnek. Ha nincs munkaerőhiány akkor mért nem magyarok? Vagy te mennyit kapsz ha ez éhbér? Hárommilliót?

2022. okt. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!