Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha azóta is Gyurcsány Ferenc...

Ha azóta is Gyurcsány Ferenc lenne hatalmon, akkor több mint valószínű, hogy nem lenne ilyen szar a helyzet?

Figyelt kérdés
Tuti nem élnénk ilyen szarul ha azóta is Feri maradt volna. 10 év világgazdasági szárnyalás hatásai sokkal jobban megérződne, nem? Ne feledjük, hogy Feri idején még a mély válságban is viszonylag jól éltünk, nem volt katasztrofális a helyzet mint most. Pedig a mostani válság, hivatalosan, még el sem kezdődött, csak közeledik úgymond.

2022. okt. 16. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
gyurcsány nem lenne hatalmon, mert 2008ban az IMF lerángatta a bársonyszékből
2022. okt. 16. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

ha GyF lenne hatalmon, akkor szarabb lenne.

De szerintem nem lenne hatalmon.

2022. okt. 16. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Lehet már nem is élnénk. Államcsőd volt már akkor
2022. okt. 16. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem tartom jónak a mi lenne ha kérdéseket. Az ő politikájával lehetnénk Ausztria mögött gazdaságban. Ma már a házak 80%-a biztos hogy környezetbarát módon fűtene. Csak 1 példa. De ez már nem fog megvalósulni.
2022. okt. 16. 15:22
 5/7 mindentudó99 ***** válasza:
16%
#4 Ezt a humor kategóriába akartad irni ugye? Nem rémlik hogy egy válság közepén gyáván megfutamodott a felelőség elől és lemondott?
2022. okt. 16. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, de én annyira fletóban sem bízom, Orbán viszont rettenetes szintén, mondhatni Fletónál is pocsékabb.
2022. okt. 16. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy dolog biztos, akkor nem loptak annyit a politikusok mint az elmúlt 12 év alatt!
2022. nov. 9. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!