Puzsér Albert mikor hívja vitára Bogár Lászlót?
Dollár Klára miniszterelnök úr édesapánk győzni fog!!!
2022. okt. 16. 14:29
12/19 A kérdező kommentje:
Én nem kérek Rubel Viktorból és Dollár Klárából sem.
P.Róbert, nincs olyan szinten, hogy Bogàr Làszlóval èrdemi vitàra kerüljön sor.
2022. okt. 28. 08:04
Bogár olyan monomániásan rabja a háttérhatalmi fantazmagóriájának, mely szerint e világerő az idők kezdete óta a szakrális-tradicionalis társadalom rombolásán munkálkodik, hogy vele érdemi vita nem igazán tűnik lehetségesnek. Olyan lenne, mint egy pappal arról vitatkozni, hogy van-e isten és minden mögött ő (vagy antitézise, a sátán) áll-e. Meddő vita lenne. Nem véletlen, hogy Bogár nem vitaműsorokba jár, hanem a lelkendező követőinek ad heti rendszerességgel értelmezési kereteket. Hogy miért ilyen gyakran, az rejtély, hiszen a konklúzió mindig ugyanaz: minden rossz mögött a nemlétező világerő van, velük szemben pedig a legkisebb rossz Orbán és Putyin, aki legalább próbál ellenállni.
2022. nov. 30. 17:03
#14 Pont, hogy Puzsèr nem tudna èrdemi vitában semmit szem kezdeni Bogàr Làszlóval. Puzsèr, ostoba hőzöngèssel ès ordítozással próbàlja igazolni azt amit mond.
2022. nov. 30. 21:00
Gulyás Marci már hívta, annak is az lett a vége, hogy Bogár vagy 20 percen keresztül mentegetőzött a követőinek a “Partizanban jártam” c. blogbejegyzésében. Aztán valahogy elérte, hogy az interjú ne is jelenjen meg a Partizánon.
2022. dec. 14. 14:22
17/19 A kérdező kommentje:
16#
De Gulyás Márton legalább annyit közölhetett volna, hogy a globális SZDSZ-t éveken át leleplező Bogár László nem vállalta az interjú nyilvánosságra kerülését. Bogár viszont néhány héttel ezelőtti videonaplójában említést tett megint erről a bizonyos interjúról. Ha a közhangulat lehetővé teszi, hogy a globális SZDSZ legfőbb hazai kollaboránsai(DK, Momentum stb.)megerősödjenek akkor valamilyen vágott formában elérhető lesz az interjú. Nem szó szerint, de nagyjából ezt mondta. Ugyebár meg lehet tekinteni a Partizán teljes interjúit is, de az csak egy elenyésző töredék teszi meg.
17:
Hol lehet megtekinteni a teljes interjút? Én nem találtam sehol
2022. dec. 14. 18:29
19/19 A kérdező kommentje:
18#
Azt úgy általában a Partizán interjúkról mondtam. Patrion vagy mi a tököm, ahol Gulyás mindig elmondja, hogy az(nyilvánosságra hozott) interjúk vágatlan verziója is megtekinthető. Bogárról ezen logika mentén nem találsz vágatlant Partizán interjút sem.
Kapcsolódó kérdések: