Népszámlálásnál mire gondolnak "munkáltató tevékenység" alatt?
Ha pl azt jelölöd meg,hogy nincs érettségid,akkor kihagyja azt a részt,hogy felsőfokú végzettséged van-e.
Gondolom a többinél is hasonló.
Nálam eskü annyi volt ez a "kérdőív", hogy beírtam a címemet, meg a nevemet, meg hogy 0 lakik a "lakásba" ahova be vagyok jelentkezve, merthogy jogilag nem is lakás hanem üzlethelyiség és ingázok hetente többször, van hogy szálláson vagyok, vagy egy hétig otthon se.
1 szoba van, nincs melegvíz (mivel hivatalosan nincs a bojlerhez meg mi közük), nincs konyha se, mert csak egy mikró van meg egy kishűtő, még konyhaasztal sincs, mert a franciaágyon szoktam enni!
Fürdőszoba sincs csak egy zuhanytálca a wc mellett, de az a wc be van ami csak négy négyzetméter kb és az még félszobának se minősül a területe miatt, nemhogy fürdőszobának.
Közcsatornába van kötve a szennyvíz,
1 wc van, és ennyi mást nem is kérdezett,
A lakóterületet meg amikor kérdezte oda volt írva, hogy a pince vagy a taljszint alatti rész nem számít, nálam meg az üzletből vagy 90 négyzetméter szuterén szinten van, és csak 10 nm lehet az előtér, szóval beírtam 14 nm-t.
Fűtés sincs, mivel szuterén, és csak egy klímám van, de az nem tud fűteni (elvileg).
Aztán végetért az egész kérdőív!
Nem mintha zavarna, csak nem értem a többiek kérdéseit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!