Tegyük fel hogy a kormány megemeli a pedagógusok fizetését, miután pedig megjöttek az uniós források további emeléseket kapnak. Ezzel megelégszenek, vagy baloldallal együtt ugyanúgy folytatják tovább a tiltakozást mint most?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 12:48
11/15 anonim válasza:
#9 Na jó, azt azért csak nem gondolod komolyan, hogy egy kávézóban dupla annyit keres egy pultos, mint most a lányod tanárként.Magyarországon nem keres sehol egy kávézós pultos 440 ezer nettót.
12/15 anonim válasza:
#11 420-at, bocsi, rosszul emlékeztem arra amit írtál.
13/15 anonim válasza:
Bocs hogy beszállok a vitátokba így hívatlanul, én 19 vagyok, Budapesten pultozom nettó 380-ért és havi 60-80 ezer mellé még a borravaló. Szóval szerintem az sem normális aki ápolóként kidolgozza a belét meg az sem aki tanárként teszi ugyanazt.
14/15 anonim válasza:
#13 Bocs, de azt azért csak tudod, hogy nem Budapestből áll Magyarország.Mindenki nem költözhet Budapestre hogy pultos legyen.Garantálom neked, vidéki megyeszékhelyen sem kapnád meg ennek a felét sem.Nem hogy kisebb városokban.
Egyébként bocs, de nem hiszem el, hogy te heti 40 óra munkával, csak nappalos munkarendben nettó 380 ezret keresel pultosként, rendesen bejelentve.
15/15 anonim válasza:
Mondjuk szerintem max fizikai munkával lehet az embernek a,,belét " kidolgozni.A szellemi,, terhelés" más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!