Vajon Pintér Sándor oktatásügyi miniszter képes lesz megfékezni az egyre inkább elszabadulni látszó pedagógusbéreket?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 01:50
11/16 anonim válasza:
Megfékezni?? az elszabadulni látszó?? pedagógus béreket?? Csak én nem értem a kérdést?
12/16 anonim válasza:
Ez a pedagógus sztrájk kísértetiesen hasonlít a 2010 környéki rendvédelmi dolgozók sztrájkjára, ott is megtalálta a komcsi vezetés azt az embert Kónya Péter személyében,aki az egészet csendben a hatalom érdekei mentén azt levezényelte, egy kis országgyűlései mandátumért cserébe. És mi lett a rendvédelmisekkel? Most mikor ég a kormány lába alatt a talaj alamizsnát adnak nekik,eddig szart se.
13/16 anonim válasza:
Ha 2010 környékén a tanároknak eszük lett volna oda álltak volna a rendvédelmisek mellé, és most nem a komcsi vezetés lenne.
14/16 anonim válasza:
8as, óvópedagógusok is tüntetnek, sztrájkolnak.
Pesten pl pénteken az egyik kerületben egyetlen óvoda sem nyitott ki.
15/16 anonim válasza:
Reméljük képes rá.
Mink már csak Pintér Sándorban bízhatunk, hiszen rendet kell tenni!
Az mégsem állapot, hogy nekem annyira elszabadult a bérem, hogy 2000Ft volt a számlámon október 5.-én reggel. ;D
Tanár, 25 év munkaviszony
16/16 anonim válasza:
Annyira szomorú ezeket a hozzászólásokat olvasni. Látszik, hogy halvány lila dunsztotok nincsen a mai közoktatásügyi állapotokról és munkáról. Arra kérlek, hogy olvassatok utána, miről szól az egész, vannak összefoglaló riportok. Gondoljátok, hogy nem politikai céllal vagy pukkásztásból történnek ezek az események.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!