Szárnyalni kezd a Forint! Erre mit mondtok ti brüsszeli Gyurcsányisták?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 01:30
1/33 anonim válasza:
senki sem hagyta bent hétvégére a pénzét, ez is mutatja a spekulációs motívumot
2/33 anonim válasza:
417. Tetszik vagy sem, Gyurcsány idején 260 is volt. Azt hiszem nincs miről beszélni.
3/33 anonim válasza:
gyurcsány idején nettó 60 ezer forintot keresett egy tanár, ami 230 euró
tényleg nincs miről beszélgetni ilyen pofátlan gyurcsányistákkal
4/33 anonim válasza:
Szerintem kevered a szárnyalást meg a szarnyalást
5/33 anonim válasza:
nem a fizu volt a kérdés, hanem a forint árfolyam. ami 260volt.
6/33 anonim válasza:
ja akkor dél-korea meg egy szar ország mert 1 forint az 3,3 won
7/33 anonim válasza:
Égben az alapkamat, te agymosott.
8/33 anonim válasza:
Tehát ha 3 éves mélyrepülés után volt egy jó napja akkor már szárnyal? mennyi is az árfolyam?írd már le.
9/33 anonim válasza:
"gyurcsány idején nettó 60 ezer forintot keresett egy tanár"
Én kerestem 65 ezret közmunkásként. A retek fidesz csökkentette le 47-re. Ne mondd már, hogy egy tanár annyit kapott mint egy közmunkás, mert körberöhöglek.
10/33 anonim válasza:
3: hazudsz megint. 2009-ben a kezdő tanári alapbér 166.000 bruttó volt, ami 118.000 nettó. Ez 421 euró volt akkoriban. Ma egy kezdő pedagógus alapbére 195.000 bruttó, ami 130.000 nettó. Ez 311 euró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!