Ma 420 alá erősödött a forint a tegnapi 430 feletti
szintekről. A 444-en erről semmit nem olvasni, miközben
ha gyengül a forint, kiemelt helyen van címlapon. Miért?
10: de effektív emeltek rajta, ha formálisan nem is
2022. okt. 14. 11:26
12/26 anonim válasza:
Igazad van, elnézést, valóban nem az alapkamaton emeltek:
Bár az alapkamat 13 százalékos szintjét nem emelte, a kamatfolyosó tetejét, az egynapos (O/N) fedezett hitel kamatát 25 százalékra emelte az eddigi 15,5 százalékról a monetáris tanács.
2022. okt. 14. 11:27
13/26 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ehhez miért kéne gratulálni? Majd ha 260 Ft / 1 euró alá erősödik a forint, akkor már azt lehetne nevezni erősödésnek, és "dübörgő" gazdaságnak, de addig max picit korrigál a forint és semmi több!
Majd ha történelmi szintre erősödött a forint a dollárral és az euróval, akkor abból lehet címpalot csinálni bátran!
2022. okt. 14. 11:34
14/26 anonim válasza:
Kérdező: A piac sohasem az alampkamatemelésre, hanem a kamatfolyosó szélső értékének a változtatására reagál. Ez azért nagyon alap a pénzpiacon. Tehát bár jogilag még nem emeltek alapkamatot, de a forint úgy reagál a hírre, mintha 12-ről 25-re emelték volna az alapkamatot. 900 bázispontos emeléseket az összeomlás előtti hónapokban szoktak kétségbeesetten emelni.
2022. okt. 14. 11:36
15/26 anonim válasza:
Nemrég Bohár vagy Deák elvtársad tette ki, hogy a "lipsi" sajtó persze nem ír arról, hogy 390 felé erősödik a forint. Most 430-ról 416-ra erősödött, és már megint toljátok a propagandát. Egy hóbap múlva az lesz, hogs a szemét lipsik nem írnak arról, hogy 450-re erősödött a forint?
2022. okt. 14. 11:49
16/26 anonim válasza:
A "lipsi" sajtó kiemelt hírként tájékoztatja az olvasóit az eseményekről. Fönn villog az oldal tetején. :D
Szerintem nincs még vége a napnak, rutinosan kivárnak.
2022. okt. 14. 12:33
18/26 anonim válasza:
Várjuk ki a végét, tán visszamegy 430 ra.:))
2022. okt. 14. 12:47
19/26 anonim válasza:
Szerintem akik itt huhognak, gőzük nincs,hogy plna forint árfolyama mitől és hogyan alakul ....de nem baj!
2022. okt. 14. 13:23
20/26 anonim válasza:
Én már bevallottam, de, akkor bevallom még1x.
Szóval, az a helyzet, hogy 12 éve, mégcsak választást se nyertem soha, az összes gazdasági intézményből ki vagyok zavárva, de teljesen, semmire sincs a hazai gazdaságban ráhatásom, mégis olyan szuperképességű vagyok, hogy képes vagyok bedönteni a magyar forintot a gazdasággal együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!