Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy állítólag Győrben nyugatról pénzelt provokátorok akarják megakadályozni hogy több munkahely jöhessen létre?

Figyelt kérdés
A Polgármester pedig hősiesen küzd ellenük mert ő csak a győriek érdekeit nézi, hogy még több gyári települhessem a városba, hogy több munkahely közül választhassanak hogy csökkenjen az így is nagy munkanélküliség
2022. okt. 13. 19:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
#10: Őszintén? Én annak örülnék, ha a rendszerváltás után szétrombolt magyar ipart visszaépítenék. Ha ez megtörténne, felőlem lehet a Győri Kekszgyár a házam mellett is.
2022. okt. 13. 21:02
 12/29 anonim ***** válasza:
A győri kekszgyár és egy akkumulátorgyár azért messze nem ugyanaz. Hidd el, nem volt annyira király Diósgyőr közepén az a vasmű :D
2022. okt. 13. 21:04
 13/29 anonim ***** válasza:
diósgyőr az miskolcon van, ugye tudod?
2022. okt. 13. 21:09
 14/29 anonim ***** válasza:

Miért ne tudnám? Milyen hülye kérdés már ez? :D

Disógyőr egy példa volt arra ( de mellé lehetne tenni a hejőcsabai cementgyárat vagy akár a BÉM-et is ), hogyan tudja egy szennyező gyár elbszni az amúgy élhető környéket valamilyen módon.

2022. okt. 13. 21:13
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
#14: Akkor lennél következetes, ha semmit nem használnál a szennyező gyárak termékeiből.
2022. okt. 13. 21:15
 16/29 anonim ***** válasza:
Azért ez már demagógia. Irány vissza a középkorba. :)
2022. okt. 13. 21:58
 17/29 anonim ***** válasza:
#16: Nem demagógia. Miért harcol valaki a környezetszennyezés ellen, ha közben a környezetszennyező termékek legnagyobb vásárlója? Én a legtöbb környezetvédőnél kevesebb felesleges szemetet vásárolok, és még kevesebbel is elégedett lennék, mégse verem magam, hogy milyen nagy környezetvédő vagyok.
2022. okt. 13. 22:09
 18/29 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide a környezetszennyezés?

Leírtam: a győrszentivániaknak az a baja, hogy tovább bővül az ipari park és a házaik mellé épülne egy új, feltehetően akkumulátorgyár. Ha odébb épülne másfél kilométerrel akkor nem zavarná őket.

Itt most nem azon van a hangsúly, hogy gyár és szennyező vagy sem, ahnem azon hogy az ipari park a kertvárosi lakások felé terjeszkedik ami nekik nem tetszik.

2022. okt. 13. 22:18
 19/29 anonim válasza:
86%

6-os: nyilván ez a helyzet, de nem lenne tisztább, ha kiállna és elmondaná, hogy ez van emberek, megépítjük az akksigyárat?

De ehelyett sumákol az egész bagázs, hazudoznak, ők nem tudják mi épül, nincs információjuk, stb.

A több száz civil meg a saját családja rovására végzi az önkéntes (kutató) munkát, beadványokat írnak, szervezkednek.

És valaki írta, hogy Dézsi Győr legrosszabb polgármestere, ez így is van.

2022. okt. 14. 08:40
 20/29 anonim ***** válasza:
19%

"Leírtam: a győrszentivániaknak az a baja, hogy tovább bővül az ipari park és a házaik mellé épülne egy új, feltehetően akkumulátorgyár. "

amikor megvetted az ingatlant ezzel számolnod kellett

nem lehet akármit akárhova építeni

ami területileg ipari park az régen is az volt

2022. okt. 14. 09:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!