Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz igy velünk magyarokkal?

Mi lesz igy velünk magyarokkal?

Figyelt kérdés

A forint lassan semmit nem ér, az infláció az egekben, a bérek folyamatosan elértéktelenednek.

És ekkorzbena kormánynak semmi terve nincs, semmit nem tesz hogy ez megváltozzon.

Nem segítnek az embereknek, egyre többen nem tudják majd a mindennapi megélhetésüket finanszírozni!

És itt most nem arról van szó hogy nem futik majd szorakozásra, luxusra, utazásra stb...

Éhezés és tarsadalmi összeomlás várható a szegényebb emberek körében.

Mikor fognak a magyar emberek ráébredni hogy Orbán csak lop csal, hazudik? ...és ezt fogja folytatni ahogy kinéz a dolog amíg csak megteheti.

Akik rászavaztak megbánták?

felfogják mifelé megy az ország?

Emberek ébresztő, fel kell ébredneteka fideszes agymosás mámorűból és el kell kezdenetek az agyatokat ahsználni.

Meg várjuk hogy csödbe menjünk?

A magyar nemzet a vesztébe megy!

#FIDESZ #hazaáruló #Orbán #nemzeti targégia
2022. okt. 12. 19:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Majd a fronton nem lesznek ilyen problémáid.
2022. okt. 12. 20:22
 12/27 anonim ***** válasza:

"csak a háborút, világháborút ússzuk meg."

Indul a hábi, a világhábi! Tudod nem kéne ebből kimaradni!

2022. okt. 12. 20:24
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
Én ha tudok le is lépek innen nyugatra, Magyarország egy putri.
2022. okt. 12. 20:31
 14/27 árokpart ***** válasza:
88%
Hihetelen, hogy a hozzászólók szerint a kormánynak még most is csak széttárni kell a kezét és a kormány még most sem felelős semmiért. A 4-es hozzászóló ezt a borzasztó cinizmust különösen leképezi.
2022. okt. 12. 20:33
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Orbán sajnos nagyon jól felismerte, hogy nemcsak, hogy nem kell jól kormányoznia, de még csak nem is kell jónak látszania, elég, ha az összes potenciális ellenfelét ledarálja vagy besározza.

Szerintem nagyon-nagyon-nagyon sok embernek tele a hócipője, de sajnos nem látszik alternatíva. Így marad az apátia.

2022. okt. 12. 20:46
 16/27 árokpart ***** válasza:
15-ös Lassan szerintem már eljön az a pont, hogy az emberek nem azt nézik, hogy van e alternatíva, csak ez az ámokfutás fejeződjön már be.
2022. okt. 12. 20:49
 17/27 anonim ***** válasza:
95%

Persze a kormány aki 12 éve 2/3-os többséggel uralkodik (tehát BÁRMIT meg vagy le szavazhatnak és konkrétan feleslegesen van bent ellenzék) az nem tehet semmiről... Most halál komolyan elhiszitek ezt???? De ha még CSAK MOST mondaná a fidesz, hogy nem tehetnek semmiről, akkor aláírom, hogy jó kifogás, de MINDIG ezt mondják... MINDIG és MINDIG a baloldal, brüsszel, nyugat, soros, stb tehet mindenről, de ők mindig tökéletesek.

Nevetségesek vagytok tényleg kedves fideszesek, minta példája annak, hogy miért kellene az iskolákban külön óra kritikus gondolkodásra.

2022. okt. 12. 20:51
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem értem mi itt a lényeg a kérdésben, eddig is ezt csináltuk, itt lent, mindig a túlélésért küzdöttünk nem úgy mint fent, ahol a politikusok, rokonaik, haverjaik, és haverjaiknak a rokonai habzsi dőzsiznek. Valamikor 89 táján költöztettem egy nagy városba 2 Ft egy villamosjegy, most nem tudom mennyi de tavaly, amikor utoljára utaztam rajta 400 Ft körül volt. Mindig lent szívnak, és nem fent.
2022. okt. 12. 21:05
 19/27 anonim ***** válasza:
A forint már semmit nem ér!
2022. okt. 12. 21:08
 20/27 anonim ***** válasza:
92%
A forint régóta szart se ér, folyamatosan romlik.
2022. okt. 12. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!